2777
2789
عنوان

حال شوهرم اصلا خوب نیست

547 بازدید | 21 پست

پدر همسرم انگار توی حموم تشنج میکنه، از قضا همسرم یه سر می‌ره بهش سر بزنه، یه دفعه میبینه افتاده وسط حموم ، به بدبختی میکشدش بیرون و زنگ میزنه اورژانس و ...

بعدم کلی نشسته گریه کرده..

به پدرش خیلی وابستس..خیلی..

الان تازه اومد خونه، چشماش باد کرده و قرمز شده، دوباره اومده خونه میگه اگه یه بلایی سرش میومد من چیکار میکردم؟ اگه نمیومدم خونه ش چه بلایی سرش میومد؟

و دستاشو میگیره جلوی چشماش و گریه میکنه

تا حالا انقد ندیده بودم که گریه کنه..واقعا قلبم درد میگیره تو این موقعیت میبینمش..

میگه دوباره می‌خوام برم بیمارستان پیش بابام ولی حالش خوب نیست میترسم اتفاقی براش بیوفته

🩷💍🩺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما کنارش باش 

نگران هم نباش قوی تر از این حرف ها هستن 

صحنه بدی دیده الان داره از نظر روانی خودشو تخلیه می‌کنه 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
من ترسم همیشه اینه ک ببینم همسرم سر این موضوع ناراحته😑😑 هی میگن خدا کنه نمیرن

دقیقاً منم، مخصوصاً پدرش که خیلی بهش وابستس...

نمی‌دونم چرا ترسام تبدیل به واقعیت میشن

🩷💍🩺

مراقب باش عزیزم، انقدر وابستگی به پدرش داره اصلا خوب نیست، دور از جون شوهرت شوهر دختر خالم به برادرش همینقدر والسته بود یعد از مرگ برادرش دچار بیماری دو قطبی شد و الان اصلا با زن و بچش درست رفتار نمیکنه، انگار این آدم با برادرش مرد. 

شما با همسرت همدردی کن از طرفی هم یجوری بفهمون بهش البته غیر مستقیم که آدما بلاخره میمیرن. 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵