2777
2789
عنوان

راجب طلاق سوال دارم

317 بازدید | 32 پست

ببینید اگه یکی قبل ازدواجش با یه پسری اشنا بشه و تقریبا الان 9سال باشه ک همو میشناسن و شدیدا همو دوست دارن و داشتن جفتشونم24سالشونه 

بعد دختر یک سال بعد از آشنایی با اون پسر ازدواج میکنه و بخاطر اینکه نشون بوده از بچگی ...

دختره ام الان دوتا بچه داره ولی پسره فقط از یه بچه اش خبر داشت و رفت سه سال از هم بی خبر بودن و کات کردن چون دختره ازدواج کرده بود....

اگه ب دلایلی دختره بخاد از شوهرش جدا بشه 

چون شوهرش ب شدت رفیق بازه اصلا خونه نمیاد و رل داره و زنشو انداخته با مادرش زندگی کنه تو یه اتاق با دوتا بچه.....و بد اخلاقی و بد دهنی جلو هرکس ب خانمش بد و بی راه میگه و....

خلاصه دختره اگه طلاق بگیره و با اونی ک دوستش داره ازدواج کنه بعد برای پسره فرق میکنه ک دختره چندتا بچه داشته؟چون از یه بچه اش خبر داشته؟

دوم اینکه حدودا 4سال از هم دور بودن و کات کرده بودن بخاطر ازدواج دختره و همچنان همو‌دوست داشتن و فراموش نکردن همو بعد این میتونه هوس باشه ؟یا عشق اشتباه ؟مثلا پسره بزرگتر بشه نمیگه از رو بچگیم بوده ک دوستش داشتم....😐❓

به نظر من به فکر بچه هاش و درست کردن زندگیش باشه بهتره تا با اون پسره بودن

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه داشتن کلا بحث مهمیه تو ازدواج خیلی ها مسئولیت بچه قبول نمیکنن تازه بکنن هم ممکنه با بچه بدرفتاری کنن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بچه داشتن کلا بحث مهمیه تو ازدواج خیلی ها مسئولیت بچه قبول نمیکنن تازه بکنن هم ممکنه با بچه بدرفتاری ...

اینجوری باشه ک بچهامو بعد از هفت سالگی میگیرن و تا اون موقع ازدواج نمیکنم 

ن عزیزم  بعضی مردا از  ببخشید ببخشید خر ماده هم نمی‌گذرند 

اگ هدف طرف عشق و حال و بغل خابی باشه تو ده تا بچه داشته باشی براش مهم نیست 

ولی تا طلاق نگرفتی باهاش حرف و دیدار و.... نکن  زنا حساب میشه  موچ ات بگیرن اعدامی

اینکه میگن بعضی از خانم ها قبل طلاق از نفر بدی مطمین هستن پس راسته

😐منم بخاطر اون طلاق نمیگیرم بعدشم اصلا معلوم نیست چی بشه ولی از خدا میخام هرچی ک برام خیره همون بزاره جلو رام

ن عزیزم بعضی مردا از ببخشید ببخشید خر ماده هم نمی‌گذرند اگ هدف طرف عشق و حال و بغل خابی باشه تو ده ...

ن عزیزم همچین کاری ام نمیکنم بعدم معلوم نیست چی بشه اگه طلاق ام بگیرم مطمینن بخاطر اون نیست چون وقتی اون تو زندگیمم نبود و خبری نداشتم ازش تا دم طلاق رفتیم...

ن عزیزم همچین کاری ام نمیکنم بعدم معلوم نیست چی بشه اگه طلاق ام بگیرم مطمینن بخاطر اون نیست چون وقتی ...

ولی یه گوشه تو ناخودآگاهت هست ببین زندگی بدون کیفیت مفتش گرونه کیفیت همیشه پول نیست عشق. علاقه احترام شعور شخصیت اینا کیفیت میاره تو زندگیت البته که پول هم شرط لازمه ولی به تنهایی کافی نیست. 

اگه جدا شدی و شرایط نگهداری از بچه ها رو نداری ازشون بگذر اما هیچوقت به هوای اون عاشق دلخسته جدا نشی جدا شو چون خودت ترجیحت اینه و انتخاب کردی مستقل بشی و بری دنبال زندگی جدید خودت یعنی بتونی حداقل چندین سال مجرد و تنها بمونی تا بفهمی چی از زندگی میخوای

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤
ولی یه گوشه تو ناخودآگاهت هست ببین زندگی بدون کیفیت مفتش گرونه کیفیت همیشه پول نیست عشق. علاقه احترا ...

بله گلم منم بخاطر اون جدا نمیشم و اصلا نمیدونم منو برای زندگی بخواد یانه این یه سوال بود 

واقعا حرفاتون خوب بود گلمن

شما طلاقتو بگیر اگه شوهرت انقدر مزخرفه. حتما حتما یه شغل خوب و خونه مستقل جور کن. سعی کن بچه هارو خودت نگه داری تا ازدواج نکردی

دوست پسر ۹سالت اگه ببینه جدا شدی فکر کنم به عنوان دوست پسر بیاد جلو نه برای ازدواج

به نظر من بچه ها اولویت هستن جدا شو و اگه خواستی دوست شو اما ازدواج نکن. بچه ها آسیب میبینن