بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
احتمال عفونت هست شايدم همينجوري گذرا باشه در هر صورت برو دكتر اصلا اينجا نظر نخواه بدن با بدن متفاوته من خودم يه مدت هي ورم ميكرد ميخوابيد رفتم دكتر گفت بخاطر حركات سنگين و ورزشيه كمش كردم از بين رفت تو هم حتما برو دكتر شايد عفونتي چيزي باشه خطرناكه خيلي
ببین یه تیکه دقیق از زیر ناق تا خط ابدو ورمه چاقیه نمیدونمچیه الان شکم شما سفته؟؟؟ زیر نافتون صافه ...
ببين بستگي داره اگه از اولش اين مدلي نبود تازگيا شده حتما نياز به دكتر داره مخصوصا اينكه ميگي ميخاره من شيش ساله عمل كردم هنوز كه هنوزه صفته مثل سنگ اما پشيمونم
ابدو هم مثل بقیه عمل ها یک عوارضی داره که باید در موردشون اطلاعات داشته باشی پیشنهاد میکنم به سایت دکتر معین راد مراجعه کنی و این موارد رو مطالعه کنی چون ممکنه بعضی عوارض خطرناک باشن و نیاز باشه که زود اقدام کنی
خیلی از آدما تا ۶ ماه یا حتی بیشتر ورم دارن، مخصوصاً زیر ناف. اما اگه شدید یا سفت شده باشه بهتره با جراحت درمیون بذاری. من یکی از دوستام پیش دکتر آزیتا بیجاری عمل کرده بود، خیلی دقیق پیگیر بود و با صبوری روند ریکاوری رو همراهی میکرد.