2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه جون ندارم

42 بازدید | 3 پست

خواهرم ازدواج کرد رفت من موندم و کلی درد و غم و یه پدر و مادر که خداروشکر میکنم سایه شون بالاسرمه اما پدرم که اذیت می‌کنه 

یبار اومدم گفتم بابام مامانمو زجر میده من یه دختر تنها چیکار کنم نمیشه غم مادرمو تحمل کنم حرفی نزنم کسی پشتش نباشه نمیشه گفتید خجالت بکش دخالت نکن تو زندگی زن و شوهر چرا حرف الکی میزنید الان مامانم دیابتش فشار آورد چشماش دیگه کم سو داره میشه 😓💔بابام امشب با یه اخم وحشتناک گفت هر کی برام دخالت می‌کنه آخه تکلیف منو یکی مشخص کنه من با این دونفر چیکار کنم خواهرم گذاشته رفته هرچی میگم باورش نمیشه اونموقع خودش بود میدید عذاب میکشید الان بفکر خودشه پس فردا مامانم بیفته زمین همین میاد میگه تو مواظب نبودی آخه من چجوری جلوی دهن پدرمو بگیرم چیکار کنم به حضرت عباس همه در هامو گفتم انگار نه انگار 

چرا همه چی بهم ریخت 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

بابای من بچه بودم خیلی مامانمو کتک میزد و عذابش میداد 

مامانم خیلی بابابام سیاه بخته الانم اذیتش میکنه

متاسفانه من حملهدهای شدید عصبی و‌روحی میاد سراغم‌و فیلم کتک خوردنای مامانم ب طور واضح تومغزم اجرامیشه و ب شدت عصبی میشم و تپش قلب میگیرم ازبابام راضی نیستم خداهم ازش نگذرع

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  
بابای من بچه بودم خیلی مامانمو کتک میزد و عذابش میداد مامانم خیلی بابابام سیاه بخته الانم اذیتش میکن ...

😓💔هعییی میگن کار خدا حکمت داره اما من حکمتشو نمیفهمم 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.