2777
2789

سلام دوستان بنده وکیل دادگستری هستم

عرض شود که شبا خارج از مطالعات، چند مدت  به یک علت بیدار می ماندم ولی... 😔

حالا برویم به سوال حقوقی قضایی اگر کسی سوالات حقوقی خانواده کیفری و...  دارند درخدمتم

در ضمن برای جواب های طولانی ای دی تلگرام میگذارم که در زمان مناسب بهتر توضیح دهم ولی بعد گرفتن جواب، لطفا مسدود نکنید زیرا نه شخصیتم اجازه مزاحمت میدهد و نه وقتش را دارم  😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقائی که مجرده و تو کل دنیا یک برادر تنی و یک خواهر تنی و ۳ تا خواهر ناتنی داره که از پدر یکی هستن " بعد از فوتش ارث به کدوم خواهر برادر میرسه ؟ 

با این توضیح که پدر و مادرش فوت شدن و بچه ای هم نداره

با تشکر🙏

اقا من ی سوال فکرمو مشغول کرده بپرسم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

من با مسئول بخشمون بحثم شده منو تهدید کرده که یا میری اورژانس واسه خدمت رسانی یا اخراج حق اینو دا ...

سلام 

در صورتی که شما به‌عنوان کارمند تحت قرارداد با مسئول بخش خود کار می‌کنید، باید شرایط و وظایف کاری‌تان طبق قرارداد یا مقررات کاری تنظیم شده باشد. تهدید به اخراج یا مجبور کردن به انجام کارهایی که خارج از مسئولیت‌های شغلی شما است، معمولاً می‌تواند غیرقانونی باشد، مگر اینکه در قرارداد شغلی شما چنین وظایفی ذکر شده باشد.

وچنانچه لایق باشیم بفرمایید تا اقدامت قانونی انجام دهم

بپرس😂ذهنت ازاد کن

😂😂😂😂

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

سلام در صورتی که شما به‌عنوان کارمند تحت قرارداد با مسئول بخش خود کار می‌کنید، باید شرایط و وظایف کا ...

من رشتم تکنیسین اتاق عمله صرفا باید توی اتاق عمل باشم ولی فرستادم اورژانس پس تحت قرار دادم نیست این یعنی میشه شکایت کرد؟

💍💗

من رشتم تکنیسین اتاق عمله صرفا باید توی اتاق عمل باشم ولی فرستادم اورژانس پس تحت قرار دادم نیست این ...

ذوقعلی مگه خصوصیه

من رشتم تکنیسین اتاق عمله صرفا باید توی اتاق عمل باشم ولی فرستادم اورژانس پس تحت قرار دادم نیست این ...

بله دقیقا اما اگر قرار داد دارید یا بخشنامه شرح وظایف شغلی لطفا برام ارسال کنید مطالعه کنم 

میگم کسایی ک حکم جهاز میگیرن بهشون مامور میدن برای استرداد جهاز چند روز میتونن برن برای بسته بندی وس ...

در همان لحظه باید جمع و بارگیری کنند چون مامور زمان بسته بندی ندارند