2777
2789

دوست دارم نظراتتون رو بفهمم

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

خوبی اینه تنها نیستی 

بدیش اینه واقعا تنها نیستی 

درک کنید خودتون اینو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدی اینکه علاوه برکارای خودت مجبوری کارای یکی دیگرم بکتی😂

پس خوبی چی😂

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

خوبی هاش اگه مردت مرد باشه که بهشته زندگیت بدیش هم اگه مردت نامرد باشه جهنم میشه زندگیت

و بدترین چیز اینه ک تا نری زیر سقف با اون ادم نمیتونی بفهمی ادم درستیه یا نه

اینکه کنار شوهرت آرامش بگیری این بهترین خوبیه.تجربه رابطه  با کسی که دوسش داری

ولی همین ادم‌میتونه کل روز رو جورییییییی رو اعصابت راه بره

که اصلا یادت بره چی بهت خوش گدشته یا نگدشته

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

بدیش اینه یه مقدار فضای شخصی‌ت کمتر میشه نسبت به مجردی، من خودم هفت ساله متاهلم هم سفر تنهایی مبرم هم برنامه و بیرون و مهمونی دخترونه دارم . میخوام بگم همیشه وصل به شوهر نیستم ولی بازم فضای شخصی به اندازه مجردی نیست🫠 بقیش همش خوبیه برای من

بدی خاصی به چشمم نیومده