2777
2789
عنوان

فردا قراره شناسنامه بگیریم بچه م هنوز اسم نداره بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 5273 بازدید | 158 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رستا 

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

به نظر شما چه اسمی خوبه و چرت پرت نیست؟

عزیزم روشا من اسم حیوان خانگی شنیدم فداتشم اصلا مناسب نیست و بعدا بزرگ شه واقعا ضایع نیست اسم روشا ؟!.

خودت چند بار تلفظ کنی حس میکنی یجوریه.

آریانا هم یه مدلیه خیلی سلطنتیه .

بزار سلین ، آوا ، ریحانه ، حنانه ، آرام ، باران ، ترانه ، پروانه ، و ....

تو که ادعات میشد اینی .حالا ببین من چی شدم . 

اصلا پسندم نیست

طنین ویانا آوین 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خب تبریک میگم

مردد تر شدی🤣

مبارکه روشا قشنک تره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بخدا اصلا جنسیت بچتو نفهمیدم .

خب از هوش بالای خودته. حالاروشا نشنیده باشی. پسر دیدی اسمش آریانا باشه؟؟

یچی یادگرفتین فقط بگین.

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱