2777
2789
عنوان

چرا هروقت میرم خونه مادرشوهرم منو شوهرم اینجوری میشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 41 پست
بخدا یک سری از خونش دراومدیمگلاب به روت منو شوهرم تو خیابون پس آوردیم

یه شهر دیگه نیست ؟

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و شوهرم. میریم خونه مامانش هردو یبس میشیم برنج آبکش بهمون نمیسازه یه عالمه روغن میریزه روش 

ببین شاید شما دوتام ب چیزی حساسین سریع ب طلسم و دعا ربط ندین

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

یه چی بگم نگین خرافات فلان امشب مهمون داشتم‌میگفت خونه فلانی میرم اسهال میشم‌چون یکی توسماورش دعامیر ...

واییی اینو نگو من کلا چای نمیخورم ولی ازیکی شنیدم عروسمون توچای داداشم جیش میکرده🤮😂😂😂

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
یه چی بگم نگین خرافات فلان امشب مهمون داشتم‌میگفت خونه فلانی میرم اسهال میشم‌چون یکی توسماورش دعامیر ...

دقیقا منو شوهرم همین وضعو داریم

از دسشویی درنمیام

من اومدم بالباسام افتادم از شدت سردرد بچم میومد سمتم چشام باز نمیشد ببینمش چیکار میکنه

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

این بار رفتی خودت بزن به مریضی هیچی نخور از قبل هم خودت وسیر کن ببین بازم اینجوری میشی اگه شدی شک کن

اخه شوهرمو پسرمم اینطوری مشین

حتی یک لیوان چایی هم اینطوری میشیم

انگار چن ماهه حامله ایم😂

من و شوهرم. میریم خونه مامانش هردو یبس میشیم برنج آبکش بهمون نمیسازه یه عالمه روغن میریزه روش ببین ش ...

من ک ربط ندادم

بعد هردفعه یک مدل غذاس برنجشم با هم از یکجا سفارش میدیم طرز پختشم دوتامون دمی

با یک لیوان چایی هم اینطور میشیم اخه

شاید از آبی ک میخورید اینجوری میشید

ساده ترین دلیل مایع ظرفشویی است که خوب پاک نمی شه روی ظروف یا قاشق چنگال می مونه به شدت تولید حالت تهوع یا اسهال می کنه دلیل دوم آب آلوده  است شاید لوله کشی آب اشپزخانه قدیمی است و ذرات زنگ زده یا رسوبات آب لوله  روی ظروف می مونه 

زن یعنی زندگی 

واااا این چه طرز صحبت کردنهخانومی ؟لحن یه آقاست انگار

نه بابا اقا کجابود خب بعضیا بس از خانواده شوهربدمیگن الان این حرف من براشون خیلی عادیه اینجا

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
واییی اینو نگو من کلا چای نمیخورم ولی ازیکی شنیدم عروسمون توچای داداشم جیش میکرده🤮😂😂😂

اون برای عشق و علاقس😂

بین زنو شوهر🤣🤣😂