2777
2789

تو خبراخوندم یک شنبه مشکل لوله ها حل میشه 

الان آبی که تو لوله هاست قابل استفادست؟

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه آب ندارین؟

والله بنده خدااصفهانیا حدود یک هفتست خط انتقال اب یزد رو ترکوندن وکلا از استانهای دیگه با کامیون آب میارن میرسونن به یزد

والله بنده خدااصفهانیا حدود یک هفتست خط انتقال اب یزد رو ترکوندن وکلا از استانهای دیگه با کامیون آب ...

چون اصفهان خودشم آب نداره تابستونا پدرمون در میاد

خدایا کشورم را از قحطی و خشکسالی در پناه خودت محفوظ بدار

این اشتباه رو بیست وهفت سال پیش مرتکب شدن 

حالا با این کارشون چه گلی بر خودشون زدن ، جز بد نامی و پرداخت خسارت ۱۸۰ میلیارد از بودجه خود اصفهان که قرار بوده صرف زیبا سازی و شهرسازیشون بشه

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

چرا خب بلاخره باید هوای هم داشته باشیم مردم به جون هم افتادن

چی بگم والله من خودم شیرازی ام ساکن یزد از عید که اومدم شیراز جرات نکردم برگردم چون بچه کوچیک دارم مردم دارن سرمیدونا توصف با بشکه اب میگیرن خیلی اوضاع خرابه

والله بنده خدااصفهانیا حدود یک هفتست خط انتقال اب یزد رو ترکوندن وکلا از استانهای دیگه با کامیون آب ...

برا اینکه اب اصفهان میاد برا غیر مصرف خانگی!!!!اصفهانیا مشکل آبشون چند ساله حل نشده و دیگه خودشون دست بکار شدن. حق آبه مال اصفهان. و الا ما دشمنی با کسی نداریم. ن یزد ن هیچکس

برا اینکه اب اصفهان میاد برا غیر مصرف خانگی!!!!اصفهانیا مشکل آبشون چند ساله حل نشده و دیگه خودشون دس ...

اره درسته اینم خبردارم که زیرساختهای اصفهان داره داغون میشه از بی آبی کاش یه چاره کنن

گلم این کار دور از انسانیت

دور از کدوم انسانیت،اصفهان تمام محله هاش دارن فرونشست میکنه،مشکلات اصفهان اصلن دیدید؟ن کجا دیدید. پس توقع نداشته باشید اصفهانیا چاره کنن برا مشکلات. مسئول مشکلات مردم یزد  اصفهانیا نیستن. دنبال مسئولین اصلی باشید. چون مردم دارن به جون هم میندازن