2777
2789
عنوان

گُر گرفتگی به خاطر پریود نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 28 پست
من۳۹ سالمه منتظرم یائسه بشه از پریود بیزارم منتظرم هرچه زودتر تموم بشه از زندگی منو عقب انداخته

نگو این حرفو

شما مگه بچه نمیخوای

اگه بدونی باهمه دردسراش و دریایی ک داره چقدر مفیده واست

خیلیا ارزوشونه پریود بشن😔

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۳۹ سالمه منتظرم یائسه بشه از پریود بیزارم منتظرم هرچه زودتر تموم بشه از زندگی منو عقب انداخته

وای خیلی بده یائسگی من میگم کاش حداقل تا ۵۰ سالگی پریود میشدم

اصلا خیلی اذیت میشم 

کاربری دست دو نفره ✨️

شما هم یائسه شدین ؟چند وقت یه بار بدنتون داغ میکنه عرق میکنید

من آره خیلی وقته 

دیگه گرگرفتگی ندارم زیاد

خیلی کم پیش میاد

ی دفعه بدنم داغ میشه 

مشخص نمیکنه 

نمیشه زمان مشخصی گفت

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

دمنوش های مخصوصت رو سرچ بزن مرتب بخور

یا برو دکتر بهت دارو میده

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

من از ۱۶ سالگی یائسه شدم

الان ۳۰ سالمه

اوایل وافعاااا سخت بود گرگرفتگی ها

خیییلی اذیت میشدم

ب مرور زمان کمتر شد

الان خیلی کم پیش میاد

اگه بری دکتر فکر کنم داروهایی هستش ک کمتر اذیت بشی

داروخونه هم شاید خودشون بدن 

من از ۱۶ سالگی یائسه شدمالان ۳۰ سالمهاوایل وافعاااا سخت بود گرگرفتگی هاخیییلی اذیت میشدمب مرور زمان ...

الهی.از شونزده چقد زود.شاید تنبلی داشتی عزیز

هر بار این درو محکم ببند برو
الهی.از شونزده چقد زود.شاید تنبلی داشتی عزیز

من از ۱۷ سالگی پیگیر شدم هرجایی رفتم بهم گفتن یائسه شدی

اطلاعاتی بهم نمیدادن و فقط دو تا قرص میدادن

نمیدونم میشد یا ن تخمک فریز می‌کردم اگه جیزی مونده بود. مجردی 

خلاصه اینم سرنوشت منه

من از ۱۷ سالگی پیگیر شدم هرجایی رفتم بهم گفتن یائسه شدیاطلاعاتی بهم نمیدادن و فقط دو تا قرص میدادننم ...

خدا حفظت کنه عزیز..گرمی زیاد بخور..نمیدونم شاید تاثیر بزاره

خدا حفظت کنه عزیز..گرمی زیاد بخور..نمیدونم شاید تاثیر بزاره

سلامت باشی ممنونم

نمیدونم خوبه یا ن

ولی بعد هرچندوقت میرم ازمایش

ی تکونایی آزمایشات هورمونی خورده و اومده پایین

ان شاءالله معجزه بشه و خوب بشم

سلامت باشی ممنونمنمیدونم خوبه یا نولی بعد هرچندوقت میرم ازمایشی تکونایی آزمایشات هورمونی خورده و اوم ...

ای جانم..ب فا ل نیک بگیر عزیز..الانم پریود نمیشی با وجود تکونا؟

ای جانم..ب فا ل نیک بگیر عزیز..الانم پریود نمیشی با وجود تکونا؟

ن اصلا مگه قرص بخورم

ک من چن سالی هست بخاطر عوارضشون استفاده نمیکنم

هنوز مونده ب اون عدد نرمال برسه

ولی خوب بنظرم خیلی خوبه

یعنی من اینجوری برداشت میکنم

امیدوارم واقعا اکی بشه همه چی

ن اصلا مگه قرص بخورمک من چن سالی هست بخاطر عوارضشون استفاده نمیکنمهنوز مونده ب اون عدد نرمال برسهولی ...

ایشالله.

ایشالله ب خواسته ی دلت برسی گلم

ایشالله.ایشالله ب خواسته ی دلت برسی گلم

مرسی عزیزم 

همچنین شما🤲❤️