2777
2789
عنوان

ذهنیت قبل و بعد بچه دار شدن

85 بازدید | 11 پست

مامان خوشگلا.

کسی بوده قبل بچه دار شدن یه ذهنیت فوق العاده از بچه و بچه داری داشته باشه و بعدش ببینه اصلا اونی که فکر می‌کرده نیست و خیلی هم چیز خاصی نیست؟

چیز خاصی که هست ، فقط ذهنیتت در رابطه با اینکه قراره همه چیز خوب بگذره ممکنه تغییر کنه 😂 و همه چیز خیلی بدتر بگذره!

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راجع به ازدواج شنیده بودم ولی بچه رو همه میدونن چجوریه بعید میدونم یه ذهنیت غیر واقعی داشته باشن افراد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چیز خاصی که هست ، فقط ذهنیتت در رابطه با اینکه قراره همه چیز خوب بگذره ممکنه تغییر کنه 😂 و همه چیز ...

خودم یه بچه یک سال و دو ماهه دارم.

خیلی عاشق بچه بودم شب و روز به بچه فکر میکردم 

بعد که حامله شدم و نی نی دنیا اومد.

انقدر اذیت شدم فکر میکنم همش چرا انقدر عشق بچه بودم عذاب وجدان میگیرم فک میکنم مامان بدی ام

اره همه به من میگفتن بزار زایمان کنی از بیخوابی میمیری خب تاحدی درسته چندبار باید بیداربشی بچه شیرمیخاد ولی پسرمن شیرشو میخورد میخوابید اصلا اذیت نمیکرد ک بخاد گریه کنه یاجایی میبردمش مهمونی همه تعجب میکردن ک چقد آرومه چرا گریه نمیکنه سروقت شیرش میدادم باز میخوابید یااینقد اطرافشو نگا میکرد تا بخوابه😁

خودم یه بچه یک سال و دو ماهه دارم.خیلی عاشق بچه بودم شب و روز به بچه فکر میکردم بعد که حامله شدم و ن ...

فقط یکم اذیت شدی ، اما هنوز هم بچتو بیشتر از خودت دوست داری❤️

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بله تا دلت بخاد .‌طرف رفته تو اینستا دیده بچه ها نازن ..قشنگن دلش قنج رفته ..از ابن خرفهای انگیزیشی ک اره بچه بیارید خوبه وفلان‌....

اینم گوله خورد بچه دار شدن الان میکه غل.ط کردم اشتباه کردم راست ودروغشو  رو نمیدونم

خودم یه بچه یک سال و دو ماهه دارم.خیلی عاشق بچه بودم شب و روز به بچه فکر میکردم بعد که حامله شدم و ن ...

اين حالتون طبيعيه عزيزم كمي كه بزرگتر بشه به روتين زندگي برميگرديد ،عذاب وجدان هم نداشته باش مامان گلي ما هممون اين روزا رو تجربه كرديم

باردارم 

هیچ تصور خوبی ندارم از بچه که بعدش بخواد تغییر کنه واضح آگاهم بچه زندگی و ارامشو ازم میگیره هزارتا نگرانی اعصاب خوردی برام میزاره،ولی بازم تصمیم بچه آوردن بود