2777
2789
عنوان

لطفا کسی که تعبیر خواب بلده میاد

53 بازدید | 4 پست

بچه ها دیشب خواب  یه دوستام که یه مقدار هم باهاش مشکل داشتم و میدیدم،البته اصلا به فکرش نبودم چون مدت زیادی بود ارتباط نداشتیم

خواب میدیدم توی ی پاهاش پنج شیش تا پابند بود که شکل النگو بود نه پابند،من تعجب کردم گفتم مگ کسی این همه پابند میندازه؟اونم این شکلی؟اونم گف حالا خریدم دیگه.منم پیش خودم فک کردم چ خوب از کجا پول آورده این همه طلا گرفته 

حالا تو نت زدم ی جا نوشته پابند تعبیرش مصیبته چ طلا چ نقره ی جا هم نوشته ک خوبه 

من کلا هر وقت خوابی میبینم تعبیر میش امکان نداره خواب الکی ببینم.چند وقت پیشم دو تا خواب دگ راجب همین آدم دیدم یبار خواب دیدم ته گلوش با ناخن مصنوعی و منجق و اینا ی چیزی شبیه ماهی هک کرده بود ک من هی فک میکردم چجوری خفه نمیش این تو گلوشه،یبارم خواب دیدم خواهر و شوهر خواهرش تو خونه ما بودن و چشماشون قرمز بود از بس گریه کردن و از دست منم خیلی عصبانی بودن.........اعصابم خورد شده از بس خوابش و میبینم و نمیفهمم هم تعبیرش چیه اصلا

عزیزم یه سوالی ازت داشتم 

کار کاربرگ که انجام میدادی هنوز انجام میدی؟ این کار قانونیه و مشکلی برای کسی که انجام میده ایجاد نمیشه؟

خیلی خیلی ممنونت میشم اگه جوابمو بدی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه سوالی ازت داشتم کار کاربرگ که انجام میدادی هنوز انجام میدی؟ این کار قانونیه و مشکلی برای کس ...

سلام.بله هنوز انجام میدم.ولی دگ کار خوبی نیست‌.برت کسی خوبه ک از قبل واردش شده باشه الان دگ بدرد نمیخوره