2777
2789
عنوان

عید خود را چگونه گذراندید

646 بازدید | 47 پست

من خودم غذا پختم سفره را جمع کردم شستم

دوباره غذا پختم سفره جمع کردم دوباره شستم 

نه دید و بازدید نه سفر نه  هیچ چیز 

خداروشکر فردا تمام میشه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

منم همین

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به سختی و با مهمون داری خونه ی مادرشوهر 

خدا روشکر که تموم شد 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

من همش در مسافرت بودم..

عید امسال یکی از قشنگترین ها بود برام خداروشکر

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

من کتاب باز کردم خوندم خوابیدم دوباره کتاب باز کردم خوندم شبش رو هم خوابیدم همینقدر گوهی وسطاش تو زنگ تفریحشم تیکه خانواده به جان سپردم که به خاطر من هیچ جا نرفتم توروخدا دعام کنید قبول شم رشته مورد علاقم با تمام وجود خستم💔

اقا هرکی به من درخواست بده یه دیوثه و تازه مادرش هم..

ب نسبت سالهای قبل حداقل جند سال اخیر خوب بود تعطیلات امسال،افسردگی من کمتر شده بود و تمایلم برای رفتن توی جمع بیشتر شده بود بخاطر بچه هام،خداروشکر امسال بچه هام راضی بودن فکر میکنم خوش گذشته باشه بهشون