نه اینجوری نمیشه نگه داشت یکی عاششقش باشه اون یکی بدش بیاد،
چون نگهداریش سوای احساس مسئولیت باید علاقه ی تمام اعضای خونه وسط باشه اخه سگ وقتی بیاد تو زندگی ادم نمیدونم چیه که مهرش چنان بدل ادم میشینه که فکر میکنی بچه ی خودته و اونموقع اس که طرف مقابل بخواد مخالفت نشون بده هم حیوون اذیت میشه و هم صاحب حیووون و زندگی و ارامش مختل میشه و دعوا میاد تو زندگی ..چون دل کندن هم سخته صاحب حیوون اذیت میشه بخواد حیوونی که وابسته شده رو واگزار کنه بخاطر مخالفت اون یکی دیگه .منو شوهرم هردو حیوون دوستیم بخاطر همین به مشکل نخوردیم .من بجز سگام چندتا گربه هم دارم ولی اونارو گزاشتم تو یکی از اتاق خوابا ..اون اتاقو خالی کردم واسشون و واسشون خونه درست کردم و مبل قدیمی گگزاشتم روش میخوابن صندلی پلاستیکی گزاشتم که بپرن روش بشینن رو بلندی .نردبون دو طرفه گزاشتم رو پله هاش بشینن از پایه های نردبون اسباب بازی سبک با نخ محکم اویزون کردم باهاش بازی کنن.اسباب بازی وتوپ و پتوی گرم و همه چی دارن و عشق میکنن اونجا. پنجره هم هوا خوبی باز میزارم واسشون هواشون عوض،شه .بخاری و کولرم واسه سرما و گرمل دارن.زمستون هم میشه واسشون قالی مینداز م سرامیک سرده پاهاشون سرما نخوره ولی بهارتابستون قالیو جمع میکنم چون پشمالوان گرمشون میشه عشق،خوابیدن رو سرامیک خنکو دارن بااینکه میبرم کلینیک موهاشونو همه روماشین میکنن ولی باز گرمایین .کلا گربه سرمارو دوست دداره برعکس سگهام که سرماییین تا یه باد،سرد میخوره به دماغشون عطسه میکنن کلا زمستون از زیر پتو بیرون نمیان ولی گربه ها پشتت پنجره میخوابن تو زمستون از گرمای زیاد بدشون میادوکلافه میشن