2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت

138 بازدید | 14 پست

بهم گفت ک وقتی بعدن ازدواج کردیم رفتیم خونه مامانش باید مثلا ظرفارو بشوری ک مامانش کار اینا نکنه

اصلا نمیدونم چرا اینجوری حرف زد

مگ من ادم بیشعوری هستم ک میخواد این چیزا رو بهم یاد بده یا فک کرده من خدمتکارشم

نظرتون چیه درباره حرفی ک زد من چی باید میگفتم اصلا حرفی برام نیومد بگم از تعجب ..حرفش بد بود یا از نظرتون عادیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خدمتکار ؟ وقتی یه جایی میری غذا خوردی ظرف هم بشور یا تعارف بده واسه ظرف شستن.وقتی ظرف نشوری نمیگن واو خفنه این بچه ها.حرفش عادی بود 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بد بود😐 اینکه تو کمک کنی یعنی داری به شوهرت و مادرش محبت میکنی و این خیلی کار خوبیه ولی نباید نامزد ...

اره دقیقا 

اینکه اومد بیانش کرد برام عجیب بود حس بدی از حرفش گرفتم نمیدونم چ ری اکتی باید میدادم 

چرا خدمتکار ؟ وقتی یه جایی میری غذا خوردی ظرف هم بشور یا تعارف بده واسه ظرف شستن.وقتی ظرف نشوری نمیگ ...

درسته .ولی اینکه اون بیاد به من بگه باید حتما این کارا رو کنی مامانم اذیت نشه درسته؟ 😕من ک خودم شعورم به این کارا میرسه ولی از حرفش حس خوبی نگرفتم یجورایی انگار منو نادیده گرفت و براش مهم نبود من اذیت بشم یا نه😕

درسته .ولی اینکه اون بیاد به من بگه باید حتما این کارا رو کنی مامانم اذیت نشه درسته؟ 😕من ک خودم شعو ...

اها عزیزم از اون لحاظ نادیده گرفتن🤢باید و حتما که کار مادرشو کنی نه ولی گاهی وقتا اشکال نداره مثلا در حد خودت ، منم که بهت گفتم منظور بدی نداشتم. همیشه نادیده میگرفتت یا یهو ؟ شایدم میخواست ببینه تو چی میگی مثلاشوخی😅

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

اها عزیزم از اون لحاظ نادیده گرفتن🤢باید و حتما که کار مادرشو کنی نه ولی گاهی وقتا اشکال نداره مثلا ...

ن عزیزم اولین بار بوود 

نمیدونم شوخی بود یا نه ولی  من چون انتظار شننیدن این حرف نداشتم اصن نمیدونستم چ واکنشی  باید نشون میدادم  

اره دقیقا اینکه اومد بیانش کرد برام عجیب بود حس بدی از حرفش گرفتم نمیدونم چ ری اکتی باید میدادم

اگر من بودم مینشستم جلوش بهش میگم منظورت از این حرف چیه 

میدونم از نظر بعضیا بی سیاستی هست ولی به نظرم اینجوری همه چیز بهتر مشخص میشه