2777
2789

در مورد سوره تحریم 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه پست تو اینستا دیدم در مورد سوره تحریم خوندم تفاسیرو بخونید شما هم نظر بدید

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالتون چیه؟؟

سوره تحریم و تفسیر پنج آیه اولش رو بخون متوجه سوالم میشی

سوره تحریم و تفسیر پنج آیه اولش رو بخون متوجه سوالم میشی

ببین عزیزم مطلبش زیاده  بزن تو نت

تفسیر آیات یک تا پنج  سوره تحریم  

الهی قمشه ایی     کامل توضیح داده  اگه بازهم سوال داشتید 

بپرسید

ببین عزیزم مطلبش زیاده بزن تو نتتفسیر آیات یک تا پنج سوره تحریم الهی قمشه ایی کامل توضیح داده ...

خوندمش عزیزم 🌹 ولی خب برام واقعا جای سواله شما خودت یه زن!!!تعدد زوجات و نوبتی بودن که بماند که هیچکدوم از ماها نمی پذیریم بعد فکر کن شوهرت نوبتی باشه!!!!بعد نوبت تو رو هم بره با یکی دیگه😐بعد آیه نازل بشه که تو غلط کردی حرف اضافه زدی برو توبه کن🙄 اصلا همون تفسیرم خوندم بیشتر بهمم ریخت😐

«شیخ طوسی» گویند: عبدالله بن شداد بن الهلال روایت کند که رسول خدا صلى الله علیه و آله و سلم در نزد زینب یکى از زوجات خویش شربت عسل نوشید و توقف وى در نزد او زیاد شده بود. این موضوع بر عائشه و حفصه گران آمد وقتى که پیامبر نزد آنان برگشت، آن‌ها به پیامبر گفتند: یا رسول الله از دهان تو بوى بدى به مشام ما می‌رسد.رسول خدا صلی الله علیه و آله از آن پس شربت عسل را بر خویش حرام نمود و گویند: موضوع بدبوئى دهن پیامبر را حفصه به میان آورد و پیامبر شربت عسل را بر خود حرام نمود.

در مورد این ایه ها روایات متعدد و  تفسیر های مختلف هست

تفسیر المیزان    تفسیر جوادی املی      روایت شیخ طوسی 

و______مانند احادیث   

در مورد چند همسری  ما وجامعه ما نمی پذیریم  ولی تو اعراب 

هست  

در ضمن خدا گفته اگر میتونید عدالتو بر قرار کنید

وچون نمیتونید   پس  همان یک همسر

«شیخ طوسی» گویند: عبدالله بن شداد بن الهلال روایت کند که رسول خدا صلى الله علیه و آله و سلم در نزد ز ...

چی بگم!!!زحمت کشیدی عزیزم مطالعه کردی ولی خب این شربت عسل و این حرفها یه جا گفته بود کنایه از همون نزدیکی بوده و نمیدونم به هر حال زیاد نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم ضمن اینکه حتی تو همون سوره گفته برید توبه کنید که راز پیامبر رو فاش کردید!!! مگه خوردن شربت عسل جرمه؟!یا چی داره که راز باشه؟!!!!!دیگه این مطلب عین آیه هست و تفسیر نیست!!! 

چی بگم!!!زحمت کشیدی عزیزم مطالعه کردی ولی خب این شربت عسل و این حرفها یه جا گفته بود کنایه از همون ن ...

عزیزم خیلی مطالب هست  که برای ما مجهوله  وسوالهی بیشماری داریم   امیدواریم  امام زمان  بعد از ظهورشون ابهامات رو برامون روشن کنند.

ولی آنچه مهمه اینه که ما مسلمانیم  یعنی تسلیم هستیم

وخداوند وپیامبرش نهایت حق وحقیقتند  

وعلممان ناقص است دلیل این نمیشه  که حق با ماست

ما معتغدیم قران تغریف شده نیست  ولی احادیث میتونه نا درست باشه

وتفاسیر قران هم سلیقه ای  باشه❤️

چی بگم!!!زحمت کشیدی عزیزم مطالعه کردی ولی خب این شربت عسل و این حرفها یه جا گفته بود کنایه از همون ن ...

نه رازی که فاش کردن مربوط به عسل خوردن حضرت نبوده.

یک مسئله سیاسی بوده چون اون دو تا زن تو خونه پیامبر برای پدرهای منافقشون جاسوسی میکردن.

عزیزم خیلی مطالب هست که برای ما مجهوله وسوالهی بیشماری داریم امیدواریم امام زمان بعد از ظهورشو ...

راز فاش شده عسل نبوده .اون دوتا زن جاسوسی میکردن و به اسلام ضربه میزدن.

خوندمش عزیزم 🌹 ولی خب برام واقعا جای سواله شما خودت یه زن!!!تعدد زوجات و نوبتی بودن که بماند که هیچ ...

اون موقع از خداشون بوده زن پیامبر بشن.حتی اگه نوبتی باشه خخخخ.چون برای پدران و قبیله هاشون مزایای زیادی داشته.خیلی از این ازدواج ها به پیامبر پیشنهاد شد و حتی بعضی شرط میکردن اگر دختر ما رو بگیری تمام قبیله ما مسلمون میشن.وگرنه ایمان نمیاریم.