2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی یعنی از دعا می‌تونه باشه؟😐

حواسم نبود شما کاربر آقا هستید 🤣🤣بله واقعیت داره همشون بهترین ازدواج و کردن چه خودشون چه دختراشون . دختر صحیح و سالم الان نتوسته ازدواج موفق داشته باشه ولی دختری که مشکل جسمی داره ازدواج کرده 

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

حواسم نبود شما کاربر آقا هستید 🤣🤣بله واقعیت داره همشون بهترین ازدواج و کردن چه خودشون چه دختراشون ...

یعنی آقا یا خانم بودن تاثیری در جواب دادن داره؟😂چه چیزایی که دعا نکرده

یعنی آقا یا خانم بودن تاثیری در جواب دادن داره؟😂چه چیزایی که دعا نکرده

نه 🤣🤣🤣

آخه آقایون معمولا به این چیزا اعتقاد ندارن 

خیلی دلم میخواد بدونم شغل شریفتون چیه ؟

من واقعا سواله برام دعا و طلسم هست یا نه حالا چکار به کارم دارین😂

آخه میخوام بدونم تو چه حرفه ای هستید ؟ ببخشید که سوال کردم 

من اکثر آقایون دور و اطرافم اصن به این چیزا اعتقادی ندارن و خیلی برام جالبه شما در این مورد تاپیک زدید 

چون واقعا وجود داره حالا بماند که خیلی ها فاز روشنفکری برمیدارن و میگن نیست ولی من با چشمای خودم اثراتش و دیدم 

چه جالب پ مجبور شدم به دعا نویس شما مراجعه کنم😂

من اگه داشتم برا دختر خودم که تو آلمان داره درس میخونه اقدام میکردم نره و همینجا بمونه و ازدواج کنه