2777
2789

خانوما من همسرم بازاري هست و به دليل اوضاع افتضاح بازار و قسطاي زيادي كه داريم زياد نميتونه برام خرج كنه 

ماهي٢تومن قسط داريم و شوهرم از مغازش به زور ماهي يه تومن دربياره يعني داريم از رو پس اندازامون ميديم كه چن ماه ديگه ته ميكشه و مجبور ميشيم ماشينمونو بفروشيم

خوب اين از وضعيت همسرم 

حالا خودم

من يه كارمند معمولي ام يه معلمم ماهي دو تومنم حقوقمه به نظرتون اينكه خودم براي خودم لباس و لوازم ارايش و اين چيزا ميخرم و از همسرم زياد انتظار ندارم كار اشتباهيه؟

چون واقعا ميبينم كه اون امسال براي خودش فقط دو جفت جوراب خريد همين زمستون نه كاپشنشو عوض كرد نه شلوار و بافت گرفت براي خودش 

يعني خيلي نگران اين قسطاست و واقعا ميترسه پاشو بزاره تو بوتيك 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتي همسرت داره تلاششو ميكنه من جاي شما بودم مقداري از قسطا رو برعهده ميگرفتم ك از دوش همسرم برداشته شه ك بتونه واسم چيزي بخره نه غرورش خرد ميشه نه من ميگم خودم واسه خودم خريدم

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

باز خدا رو هزار بار شکر کنید که خودتون معلمید خیلیا وضعیت شما را دارن با این تفاوت که خانم خانه داره و کار نمیکنه

عزیزم وقتی شرایط و میدونید خب دیگه از حقوق خودت خرج کن گاهی اوقات به چیزیم واسه شوهرت بخر

معلم رسمی هستی یا قرار دادی؟ خوشبحالت که معلمی

😔😔😔😔

عجب مملکتی داریم مااا

نه عزیزم اتفاقا کار خوبی میکنه فقط یه طوری پیش برو که بعدا دوباره وضعش درست شد شروع کنه برای تو خرج کنه نه که کلا بگه خانونم با پول خودش میخره دیگه

چیزایی که نیاز داره و نمیتونه بخاطر مثل لباس یا ..

تو هم تو مناسبت های مختلف بهش به عنوان کادو بده تا هم نیازش رفع شه هم غرورش نشکنه

شیخ رجبعلــی خیاط:چشمت به نامحرم مي‌افتد،اگر خوشت نيايد كه مريضي!!اما اگر خوشت آمد،فوراً چشمت را ببندو سرت را پايين بيندازو بگو: يـــــا خير حبيب و محبوب...يعني: خدايا من تو را مي‌خواهم،اين‌ها چيه؟!اين‌ها دوست داشتني نيستند،هر چه كه نپايد دلبستگي نشايد

وقتی میگید پول نداره که حتی مجبورید ماشین بفروشید و حتی برای خودش چیزی نمیخره،لابد واقعاً نداره دیگه. چه اشکال داره اگر چیزی لازم داری از حقوق خودت بدی؟! اگر پول داشت و براتون چیز نمیخرید و میگفت خودت حقوق داری بخر،اون موقع باید تدبیری بیندیشی😄

ن کار اشتباهی نیست . نمیدونم چرا هی تو مخ ما زنا کردن که برا زندگی دونفرتون خرج نکنید شوهرتون پررو میشه! البته باید به وضعیت شوهر نگاه کرد و درک داشت . شاید واقعا ی مردی خسیس باشه و نخواد خرج کنه ک اون وقت قضیه فرق داره . به نظر من شمام تا جایی ک میشه کمک شوهرتون باشید و برای زندگیتون تلاش کنید تا ان اشالله وضعیت بازار هم خوب بشه در اینده

ب نظر من حتما حتما از پول هات ماهيانه تو بأنك برأي خودت يا روز مبادا پس انداز كن كاملا هم همه چيزو از پولت نخر مثلا ي چيز از شوهرت بخاه اگه گفت ندارم بعد بگو بأشه عزيزم داشتي برام بخر چون اگه خيلي هم دركش كني خوبيت ميشه عادت 

حالا خودم من يه كارمند معمولي ام يه معلمم ماهي دو تومنم حقوقمه به نظرتون اينكه خودم براي خودم لباس ...

نظر شخصیمه

شما اول خواسته و نیازتونو با ایشون مطرح کنید

بعد بهشون بگید ک میدونم شرایطت سخته و فعلا دستمون بسته ست

اشکال نداره... حالا بعدا میخریمش

و بعدا با پول خودتون بخرید...

این حالت باعث میشه مرد متوجه نیاز شما بشه

و حالا ک توانه تامین ندارن، مدیونه از خود کذشتگی و فهمه شما میشن

و بعده ها سعی میکنن ب نحو دیگه جبران کنن

بد عادتم نمیشن 

حس اقتدارشونم حفظ شده

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....