2777
2789

همسر شما اون موقع خواهر مجرد داشت؟ اگه آره رفتارش با شما چقدر با رفتاری که با خواهرش داشت متفاوت بود؟ مثلا تولد شما هدیه می‌خرید برای خواهرش هم همینطور بود؟ اگه شما رو جایی می‌برد خواهرش رو هم می‌برد؟ متقابلاً رفتار خواهر همسرتون با همسرتون چطور بود؟ 

خواهرش نوزاده 

ولی خب خواهرشه باید بهش محبت کنه باید براش کادو بخره یا هر چیز دیگه ای

رابطه خواهر برادر همینه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خواهرش اونموقع ۱۲ سالش بود هواشو داشت گهگاهی براش چیزی میخرید ..عقد هم کردیم همین بود عروسی کردیم کمتر شد چون خونه ما یک ساعت دورتر بود و طبيعتا رفتار ها کمتر شد همه ای یکبار می‌دیدیم همو .. الانم که خواهرش عروسی کرده و سر زندگی خودشه 

هم سنیم با خواهرش

فعلا ک دوستیم ولی با خواهرش خیلی صمیمیه و خواهرش تک دختره 

روز دختر و تولدش برای اونم هدیه میگیره

بیرون رفتن هم زیاد با خانواده وخواهرش بیرون نمیره اکثرا سرکاره یا اگرم بره با رفیقاش میره

مهم نیست برام بلاخره اونم خواهرشه،اون اول خواهرش بوده بعد من شریک عاطفیش نمیشه بگم ولش کن محبت نکن بهش اونم نیاز داره برادرشه

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

من یه دختر میشناختم خواهر داشت پسره تو دوران دوستی همه کار میکرد برای دخترهخواهر پسره مادر پسر براش کادو میگرفتن  پسره هم تو دوران دوستی هم فشارش میداد هم طلا میخرید براش الانم با دختره ازدواج کرده زشت و بد هیکل باش ولی شانس داشته باش

نمیدونم این پیش کدوم دعا نویس رفته بود چموش کوتوله

هم خواهر مجرد داره هم متاهل .

رفتارش خیلی متفاوت نیست با من یکم صمیمی تره ولی به هر دو محبت میکنه .

بله برای اونم هدیه می‌خره اما یکسان نیست متفاوته .

نه وقتی با من جایی هست اونو نمیاره .

رفتارشون با هم خیلی خوبه رابطه آروم و راحتی دارن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

والا ما هفت سال دوست بودیم خبر نداشتم برام مهم نبود این چیزا یه خواهر مجرد داشت

خواهرش ازش بزرگتر بود؟ خودش لابه‌لای صحبت‌هاش چیزی بهتون نمی‌گفت؟ مثلا بگه فلان کار رو برای خواهرم کردم؟ 

خواهرش ازش بزرگتر بود؟ خودش لابه‌لای صحبت‌هاش چیزی بهتون نمی‌گفت؟ مثلا بگه فلان کار رو برای خواهرم ک ...

نه ازش دو سال کوچیک تر بود

یادم نمیاد ولی عزیزم اونا خواهر برادرن چرت مقایسه می‌کنی از الان

هم سنیم با خواهرشفعلا ک دوستیم ولی با خواهرش خیلی صمیمیه و خواهرش تک دختره روز دختر و تولدش برای اون ...

داداش من برای دوست‌دخترش همه کار می‌کنه ولی من چندین ساله که هیچی ازش ندیدم. با این بخشش مشکل ندارم میگم اوکی شاید دلش نمی‌خواد، اما مشکلم با توقعیه که ازم دارن. اینکه خودش هی ازم می‌پرسه چقدر پول داری؟ یا مامانم که به قول خودش انتطار داره جونمم برای داداشم بدم. هی با خودم میگم وقتی من برای اون مهم نیستم چرا اون باید برای من مهم باشه؟

هم خواهر مجرد داره هم متاهل .رفتارش خیلی متفاوت نیست با من یکم صمیمی تره ولی به هر دو محبت میکنه .بل ...

منظورم با شما نبود خب این طبیعیه که بخواد با شما تنها وقت بگذرونه، بیشتر منطورم این بود مثلا اگه در سال چند بار شما رو می‌بره شهر دیگه برای خرید یا تفریح، خواهرش رو هم ممکنه یه بار ببره؟

الان هم خواهرشوهر مجرد دارمو ایشون یه بار ازم تشکر کردن گفتن برادرم رفتارشون باهام تغییر کرده

قطعا رفتار درست پارتنر خیلی می‌تونه تاثیرگذار باشه. متاسفانه من اینجا هم زیاد می‌بینم بیشتر عروس‌ها در مقابل خواهرشوهر و کلاً خانواده‌ی شوهر گارد دارن و حتی از خداشونه که همسرشون با خانواده‌اش قطع رابطه کنه.