همسر شما اون موقع خواهر مجرد داشت؟ اگه آره رفتارش با شما چقدر با رفتاری که با خواهرش داشت متفاوت بود؟ مثلا تولد شما هدیه میخرید برای خواهرش هم همینطور بود؟ اگه شما رو جایی میبرد خواهرش رو هم میبرد؟ متقابلاً رفتار خواهر همسرتون با همسرتون چطور بود؟
ولی خب خواهرشه باید بهش محبت کنه باید براش کادو بخره یا هر چیز دیگه ای
رابطه خواهر برادر همینه
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله خواهرش اونموقع ۱۲ سالش بود هواشو داشت گهگاهی براش چیزی میخرید ..عقد هم کردیم همین بود عروسی کردیم کمتر شد چون خونه ما یک ساعت دورتر بود و طبيعتا رفتار ها کمتر شد همه ای یکبار میدیدیم همو .. الانم که خواهرش عروسی کرده و سر زندگی خودشه
من یه دختر میشناختم خواهر داشت پسره تو دوران دوستی همه کار میکرد برای دخترهخواهر پسره مادر پسر براش کادو میگرفتن پسره هم تو دوران دوستی هم فشارش میداد هم طلا میخرید براش الانم با دختره ازدواج کرده زشت و بد هیکل باش ولی شانس داشته باش
نمیدونم این پیش کدوم دعا نویس رفته بود چموش کوتوله
هم سنیم با خواهرشفعلا ک دوستیم ولی با خواهرش خیلی صمیمیه و خواهرش تک دختره روز دختر و تولدش برای اون ...
داداش من برای دوستدخترش همه کار میکنه ولی من چندین ساله که هیچی ازش ندیدم. با این بخشش مشکل ندارم میگم اوکی شاید دلش نمیخواد، اما مشکلم با توقعیه که ازم دارن. اینکه خودش هی ازم میپرسه چقدر پول داری؟ یا مامانم که به قول خودش انتطار داره جونمم برای داداشم بدم. هی با خودم میگم وقتی من برای اون مهم نیستم چرا اون باید برای من مهم باشه؟
هم خواهر مجرد داره هم متاهل .رفتارش خیلی متفاوت نیست با من یکم صمیمی تره ولی به هر دو محبت میکنه .بل ...
منظورم با شما نبود خب این طبیعیه که بخواد با شما تنها وقت بگذرونه، بیشتر منطورم این بود مثلا اگه در سال چند بار شما رو میبره شهر دیگه برای خرید یا تفریح، خواهرش رو هم ممکنه یه بار ببره؟
الان هم خواهرشوهر مجرد دارمو ایشون یه بار ازم تشکر کردن گفتن برادرم رفتارشون باهام تغییر کرده
قطعا رفتار درست پارتنر خیلی میتونه تاثیرگذار باشه. متاسفانه من اینجا هم زیاد میبینم بیشتر عروسها در مقابل خواهرشوهر و کلاً خانوادهی شوهر گارد دارن و حتی از خداشونه که همسرشون با خانوادهاش قطع رابطه کنه.