2777
2789
چرا عزیزم اگه میتونی بگو درددل کنیم

میدونی پسره دوستم داشت اما منو بزور میگفتن نه تو باید با پسر عموت ازدواج کنی بهتر از غریبه هست منم زیر ۲۵ سال بودم پسره تا فهمید نامزد شدم رفت ازدواج کرد اما بعدش نامزدی منم بهم خورد اما اون ازدواج کرده ی بچه هم داره من اون موقع جرات نداشتم زبون باز کنم بگم فلانی رو میخوام تا الان تمام تصمیمات زندگی منو بقیه گرفتن برام الان دیگه خستم میبینم زندگیم پر از شکسته پر از سختی دیگه نمیدونم باید چیکار کنم از کجا شرو کنم که خودمو از نو بسازم😓

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

میدونی پسره دوستم داشت اما منو بزور میگفتن نه تو باید با پسر عموت ازدواج کنی بهتر از غریبه هست منم ز ...

عزیزدلم تو که از من بدتری اره راست میگی قبلا اگه میگفتی کسی رو میخوام حکم اعدامت رو انگار میدادی الان عادی شده 

سعی کن دوباره عاشق بشی و یه زندگی عاقلانه با عشق شروع کنی 

زندگی اگر عشق توش نباشه خیلی سخته مخصوصا اگر ادم احساساتی باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم تو که از من بدتری اره راست میگی قبلا اگه میگفتی کسی رو میخوام حکم اعدامت رو انگار میدادی الا ...

ممنون عزیزم آره میگذرونم مجبورم😅امیدوارم بشه باز و یه آدم خوب سر راهم قرار بگیره.🌹

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.