2777
2789
عنوان

داداشم دلمو شکوند

231 بازدید | 14 پست

امروز تولدش بود 

واسه عید زیاد خرج کردیم 

جز ۵۰۰ تومن چیزی نداشتم اونم عیدیم بود

رفتم با مامانم کیک خریدیم ۳۰۰ با یه عروسک تِدی بامزه🤧

(میخواستم براش اکسسوری و ساعت بخرم پول نداشتم افتاد ماه بعد، گفتم حداقل یه چیز باحال بخرم خوشحالش کنه یادگاری بمونه تا بعد)

اومدیم خونه دیدم با دوست دخترش داره حرف میزنه قطع کرد گفت چرا زود اومدید؟! بعد کیک رو درآوردم شمع روشن کردم 

هر چقدر صداش کردم نیومد پایین (با دختره حرف میزد)

خلاصه منم عصابی شدم کیک رو گذاشتم یخچال شمعارم انداختم دور آخر سر اومد پایین هر چقدر صدام کرد نرفتم بیرون اومد در اتاقمو باز کرد گفت نمیای ؟! گفتم نه درو محکم کوبید😭

بعد که تدی رو دید و فهمید دارم گریه میکنم مثلا خواست از دلم دربیاره نشست با میلی یکم کیک خوردیم حرف زدیم بعدشم رفت دوباره طبقه بالا😢

خیلی خورد تو ذوقم ...

خلاه که آدما لیاقت خوبی ندارن بچه ها..

ایراد از من بود زیادی مهربونم ...

هرچقدرم میخوام بی عاطفه باشم نمیتونم

شما اینجوری نباشید

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای داداشت جسارتا تدی خرید؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اثرات سنته

۱‌. بهتر بود وایستید حرف زدنش تموم شه

۲. اگه نمیدونسته سوپرایز تولد بوده شاید با خودش گفته کار مهمی ندارین اول حرف زدنش تموم شه بعد بیاد زیاد به دل نگیر

اگه هم دیده تولده مشخص میشه بی ذوقه ، میتونست بگه نیم ساعت دیگه بهت زنگ میزنم

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

خب داشت با تلفن حرف میزد شاید چیز مهمی بود بنظرم بهتر بود صبر میکردی کارش تموم بشع

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

برای داداشت جسارتا تدی خرید؟

اره خب یادگاری 🥲 

عروسک مستربینو خریدم اون تدی منظورمه😅

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

حالا میزاشتی حرف زدنش تموم بشه بعد

ببخشید دل و قلوه گرفتن با یه دختر غریبه از من بدبخت که از دیشب تا حالا چشم رو هم نزاشتم بعد امتحانم خسته و کوفته خواستم دور هم باشیم مهم تره؟