2777
2789
اره 

خعلی خوشگله😍😍😍

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

اینه زنش😨این که دیگه اینقدر سروصدا نداشت آقا محسن😲😲😲

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خيلي ازش بدم مياد خيليييي همش دنبال حاشيه ست من در حيرتم ك با اون لايوي م گذاشت اين باز اومده زنش ...

لایوش چی بود؟

یادش بخیر محسن افشانی مجری برنامه عصربخیر بچه ها بود با کیوان ساکت و ململ اون بره هه برنامه داشتن

حالا شاخ شده

لایوش چی بود؟ یادش بخیر محسن افشانی مجری برنامه عصربخیر بچه ها بود با کیوان ساکت و ململ اون بره هه ...

لايوش عكش شورت و سوتين يه دختر بود😂😂

ك گفت اشتباه شده و اون نبوده

ارون ب بعدم بهش ميگن محسن شورتي

مرسی قابل نداره عزیزم 

فدات 💙خودم دارم ولی خیلی چال نیس😣

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

یاد جادوگر شهر اوز افتادم😲

خدایا تو را به علی اصغر امام حسینت قسم میدم هرکی منتظر فرزنده،فرزند سالم و صالح نصیبش کن خدایا یه پسر صحیح و سالم به من بده خدایا همه ی جوونا ازدواج خوبی داشته باشن،برادر مجردم هم یک دختر خوب و با ایمان نصیبش کن و خوشبختش کن،خدایا مشکلات مالی همه را برطرف کن مشکل مالی پدرمم برطرف کن و دوباره پدرم وضعش خوب بشه تا مثل قبل به همه کمک کنه،خدایا عزیزانم خوشبخت و خوشحال و سالم باشن،خدایا دخترم همیشه سالم و موفق باشه و خوشبخت ترین بشه،الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم        سه شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ شب ۲۲:۴۳           خدایااااااا شکرتتتتت