2777
2789

وااای نگم نگم خیلی کثیف بود طرف قبلی مگ میشه تااا این حدددد کابینت های دیوار هااا همه جا چرب کثیف انگار چندین ساله یه دستمال ساده هم نکشیده بود مردم یعنی زنده شدیم  درست ۵ ساعت طول کشید .حالا بازم مونده.چرا همچین آدمایی محو نمیشن یعنی چطوری زندگی میکردن 

خدایااا نی نیمو به خودت میسپارم سالم برسون به بغلم 😍😍🤰🤰🤱

خداروشکر خانوادگی این شکلی نیستیم

تازه به خصوص وقتی مستاجری باید خیلی حواست بیشتر به تمیزی باشه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما هم روزی که اومدیم این خونه مستاجر قبلی زنش باهاش زندگی نمیکرده چون محل کارش اینجا بوده اینجارو اجاره کرده بوده.

اینقدددد کثیف بود

بعدا از همسایه ها شنیدم زنش بعضی وقتا میومده خاک میریخته وسط هال گربش توشون دستشویی کنه

میگفت زنش گفته خونه خودم (خونه اصلیشون شهر دیگه بود) گربه رو نمیذارم بیاد داخل تو حیاطه

زنیکه پلشت

بنفشه🍃

انشالا همین امسال خودتون خونه میخرین به امید خدا.

متاسفانه بعضی خانمها اصلا به نظافت و تمیزی خونه اهمیت نمیدن.فقط میپزن و میخورن

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

خداروشکر خانوادگی این شکلی نیستیمتازه به خصوص وقتی مستاجری باید خیلی حواست بیشتر به تمیزی باشه

من‌من همیشه اینجایی ک نشستم رو میسابم الانم  ک داریم میریم بدار سابیدم میگم زشته 

بعضیا ذاتا کثیفن فقط میخورن میخوابن زیرشونم یه تمیز نمیکنن حتی گربه گاهی جاشو چندتا دست میکشه اینا کثیفن به بقیه هم یاد میدن یه تاپیکی بود خانم میگفت انگیزه بدین پاشم تمیز کنم خونمو یکی اومد نوشت میخوای چیکار خونه ی منم کثیفه الان ببینی میترسی بشین استراحت کن😐

تو خونه ای که بچه هست اینهمه کثیفی تهوع اوره

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

من‌من همیشه اینجایی ک نشستم رو میسابم الانم ک داریم میریم بدار سابیدم میگم زشته

خدا آدمای تمیزو حفظ کنه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

اره ازین بدتر هم دیدم طبقه پایینیمون ، مستاجر جدید اومده بود داشت تمیزکاری میکرد رفتیم خوشامد بگیم و ...

تقریبا این طرف چن ماه میشست این خونه کرم میزد اونقد چرب بوود مگ تمیز میشد وااای یادم میفته حالم بد میشه