2777
2789
عنوان

سایزپوشک برای بچه ی سه ماهه چی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ساعت خیلی طولانیه واسه روز،اول از همه که باید چک کنی هر وقت جیش کرد عوض کنی بعدشم قانون دو ساعته هس ...

آخه پسرمن تو طول روز 2یا سه بار پی پی میکنه اونم وقتی شلوارشو درمیارم بعد پی پی میکنه همونموقع پس میده 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
۲ ساعت که خیلی زوده تو ۲ روز یه بسته کوچک استفاده میشه

من هر دو تا دخترمو روزانه چک میکردم تا جیش میکرد عوض میکردم یا دو ساعته عوض میکردم،شب چون کمتره تا ۶ساعت میشه بمونه،طولانی موندن پوشک قارچ زاست

من هر دو تا دخترمو روزانه چک میکردم تا جیش میکرد عوض میکردم یا دو ساعته عوض میکردم،شب چون کمتره تا ۶ ...

دخترشمام اینجوری بودن که شب تاصبح جیش نمیکردن پسرمن تا وقتی خوابه جیش نمیکنه صبح که بیدارمیشه جیش میکنه پوشکش پرمیشه بعدشم پی پی میکنه؟

عزیزم همون سه ببند من دخترم تو دوماهگی که ۵ کیلو بود هم ۳ میبستم هنوزم ۳ میبندم پریما که اینقدر نرم و نازکه فاصله نمیندازه ولی اگر کوچیک باشه بیشتر میچسبه بهش اذیت میشه 

شما که ۳ خریدی امتحان کن ببین چطوره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خواهش ميكنم عزيزم😘

جودی جون بچه ی شمام اینجوریه که شب تاصبح جیش نمیکنه صبح بیدارمیشه جیش و پی پی میکنه؟؟

عزیزم همون سه ببند من دخترم تو دوماهگی که ۵ کیلو بود هم ۳ میبستم هنوزم ۳ میبندم پریما که اینقدر نرم ...

خوبه فقط جلوش پفش بیشتراز2هست میترسم

دخترشمام اینجوری بودن که شب تاصبح جیش نمیکردن پسرمن تا وقتی خوابه جیش نمیکنه صبح که بیدارمیشه جیش می ...

دقیقا هردوتا بچه های من تو خواب همینطور بودن پسرم که تا صبح جیش نمیکرد ولی دخترم هم تو شب بیدار میشه اول گریه میکنه بعد جیش میکنه اینقدر منظمه که من خیلی وقتها باز میذارمش

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏