2777
2789

خودش قبلا ماشین داشت بعد که ما خواستیم عوض کنیم من واسه اینکه روش بزاریم ماشین بالاتر بخریم طلاهای عروسیم که اونم زیاد نبود (اون‌موقع واسم طلا خیلی کم خریده بودن) همشو فروختم دادم ب شوهرم ماشینشو عوض کرد که ماشینش خیلی پول کمی بفروش رفت بیشترشو من گذاشتم درواقع ۴۰درصد پول ماشین شوهرم بود ۶۰درصد پول طلاهای من الان میگم بیا به اسمم کن ۶ماهه امروز فردا میکنه نمیزنع به اسمم ولی من سهم بیشتر داشتم تا شوهرم همه سند مدارکشو زده به اسم خودش 

میگه یه کاغذ مینویسیم که شریکیم ولی من تو سندش میخام شریک بشم چکار کنیم چطور به اسم من باید بزنه که بعدا کلک یا الکی نباشه کاغذ الکی نمیخام بنویسه راه روششو بگید سرم کلاه نره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ماشین چیه که نصفشو بزنید 

بگو همشو بزنه به نامت ان شاءالله ماشین بعدی رو به نام خودش کنه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

سند ماشین فقط ب نام یک نفره       حالا چرا انقدر اصرار داری  که ب اسمت بزنه ؟ بهش اطمینان نداری ؟   وگرنه داری استفاده میکنی دیگه ب اسم هرکی باشه چ فرقی داره 

God , I love you❤️

سند ماشین فقط ب نام یک نفره حالا چرا انقدر اصرار داری که ب اسمت بزنه ؟ بهش اطمینان نداری ؟ ...

اخه اون موقع گفتم همشو به اسم من بزن قبول نکرد نصف نصف قبول کرد الانم میگه طلاهاتو فروختی هم باز به اسم منه نمیزنع