2777
2789
عنوان

دکتر برای ریزش مو

50 بازدید | 6 پست

سلام دوستان.روزتون بخیر

ببخشید شما دکتر خیلی خوب برای ریزش مو سراغ ندارید.من یک برادر زاده دارم که هنوز17سالشم نشده ولی موهاش دو سه ساله به شدت می ریزه.طوریکه کف شرش به شدت مشخصه!

کلی هم پی آر پی و دارو گرفته ولی بهتر نشده.آزمایشاتشم نرماله.فکر کنم یه کم تنبلی تخمدان داشت که اونم با دارو ورزش حل شد.الان واقعا اعتماد به نفسش پایینه.دوست نداره جایی بره.قبلتر یه خرمن مو داشت الان هیچی

دوباره ازمایش هورمونی بده ازمایش روز سوم پریود و سونو روز پنجم اینطوری دقیق مشکلش مشخص میشه اگه تهرا ...

شهرستانی ولی مشکلی برای رفت و آمد نداریم.فقط مشکل این بچه حل بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر نیلوفر فرهنگی خیلی دکتر کاربلد و عالی ای هستن سرچ کنید تو نت ادرس مطب و شماره تلفن و همه چی هست

خیلی ممنونم لطف کرید.

ببخشید کلینیک یا مرکزی که برای پوست و مو خوب باشه نمی شناسید؟الان بیشتر پزشکا کارهای زیبایی انجام میدن و اصلا برای مشکلات اساسی تر خیلی وقت نمی گذارند.اینجا چندتا دکتر واسه موهاش رفته ولی هیج فایده ای نداشت

خیلی ممنونم لطف کرید.ببخشید کلینیک یا مرکزی که برای پوست و مو خوب باشه نمی شناسید؟الان بیشتر پزشکا ک ...

ببینید شاید مشکل هورمونی باشه اول باید بره پیش دکتر زنان که گفتم بهتون 

دکتر محمد جوکار هم هست متخصص پوست و مو 

اول ازمایش و سونو بده بعد بره پیش دکتر فرهنگی اگه نیاز بود که بره پیش متخصص پوست و مو بره پیش دکتر جوکار