2777
2789

۳ سال پیش خانواده نامزدم با کلی تلاش تونستن مارو از هم جدا کنن و تو یه هفته براش زن گرفتن همونی رو که از اولشم میخواستن

ما چهار سال بود که عاشق هم بودیم و نامزد کرده بودیم خونمونم باهم خریده بودیم ، محرم بودیم

انقدر عاشقش بودم که هنوز بعد ۳ سال روزی نیست گریه نکنم و تمام وجودم از دلتنگی درد نکنه

گاهی از عذابی که میکشم نفرینش میکنم و میگم الهی روز خوش نبینی

گاهی انگار بچه ی خودمه قربون صدقه ش میرم و از دلتنگیش ناله میکنم و دلم لک میزنه یه دقیقه از دور فقط ببینمش

گاهی خانوادشو نفرین میکنم

گاهی با خدا میجنگم و میگم تو ازم گرفتیش اگه تو نمیخواستی اینجوری نمیشد

این چه بلایی بود سرم اومد آخه

هر روزم حالم بدتر میشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه‌خودش نمیخواست کسی نمیتونست ازت جداش کنه ازش دل بکن و بسپرش ب همونا که مال تو نبوده. خودتو آزار نده 

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

شرایطتت سخته  ولی دو تا نظر دارم 

یک  مشکل از  خانوادش نبود،  نامزدت یه ادم منفعل و بی‌ عرضه بود ک به راحتی  هر جور دوست داشتن به جاش تصمیم میگرفتن  و شاید بد تر ،  نامزدت تورو نمیخاسته و پشت خانوادش قایم شده در هر صورت  مقصر  خودشه 

دو ،  شما عزیزت رو از دست دادی  ،  خاکش هم کردی  ،  ولی  سه ساله داری عذاداری میکنی ؟  بس نیست 

باید ب خودت بیایی ،  تا وقتی  ک همینجوری فکر کنی اوضاعت اینه 

میدونم عاشق بودی  میدونم  تمام امیدت بوده،  فایده چیه ؟  بشینی زانوی غم بغل کنی،  متاسفانه توی همون مرحله عزاداری گیر کردی 

باید بیایی بیرون و بپذیری  

روی قبری ک مرده نداره اینقدر زجه نزنی

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
چرا جداتون کردن؟؟؟خب نانزدتم بچه ننه بوده ب حرف اون عمل کرده

مامانش براش دعا گرفته بود

حتی برای منم دعا گرفتن و چه بلاهایی که سرمون نیاوردن

اصلا نمیدونیم چی شد

فقط یادمه یه بار خودش زنگ زد و گفت از روزی که ما رو جدا کردن یه روز خوش ندیدن

دوتاشونم مریض شدن

آخه من که گناهی نداشتم اینجوری زجر کشم کنن

سه سال؟ والا در اشتباه محضی. اون تکه مرد بود زن نمی‌گرفت حتی با کارد زیر گلوش.راخت فروختت به ترس خودش از بی غیرتی اسمشو میزاری عشق؟ واژه عشق رو خراب نکنید لطفاً.مرد اونه که جون بده برا عشقش .برو خدا رو شکر کن ازش جدا شدی وگرنه نابود می‌شدی توی زندگی با کسی که حرفی حرف خانوادشه و دیگه بدتر یکی روبراش زیر نظر داشتن دیگه هی سرکوفت و...بارت بود و خودشم خسته میشد‌ناشکری نکن. متنفرم از این آدمای بی غیرت حیف واژه مرد!!!

به خودت بیا عزیزم 

منم دارم طلاق میگیرم  الان بشینم هر روز گریه و زاری؟  این شد راه حل؟ 

تو ک حداقل نامزد بودی یه برچسب مطلقه نمیاد روی پیشونیت

تصمیم جدی بگیر  به خودت اهمیت بده  از صفر شروع کن دوباره 

نه اینکه همون صفر باقی‌ بمونی 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
خانواده اش چرا ناراضی بودن؟اگر ناراضی بودن چرا محرم بودید؟

اونا یکیو براش در نظر گرفته بودن

اون نخواسته بود گفته بود فقط همینو میخوام

سه سال پی در پی دعا نویسا روگشت مامانش

تا جدامون کنه

خودش میگفت میخندید و میگفت فکر کردن با دعا میتونن

آخرم یه اختلاف انداختن بینمون و از فرصت استفاده کردن

اون عقد کرده بود من باورم نمیشد هنوز...

سلام احتمالا وارد رابطه آیی شدی که خانواده مخالفه و آدمی رو انتخاب کردی که هر چقدر خوب ملی استقلال شخصیتی ندارها که به خانوادش بگه من انتخابی این دختره وسلام

پسر خوب باشه کافی نیس خانواده مهمه نتونه جلو خانواده از زنش عشقش دفاع کنه  اون عشق زن دختر و خودش نابود میشه

برو شکر خدا کن و بیخیال شو و از صفر زندگیتو شروع کانون پی عشق حال خودشه تو داری گریه برای کسی می‌کنی که حتی از خودش اراده نداشت تو رو نگه داره بگه من اینو می‌خوام تمام.

آدمای سوسول بچه ننه مامانی که یا از نظر مالی یا قدرتی عاطفی وابسته خانواده هستن اینا شوهر خیلی خوبی در نمیان اگر خانوادش مخالف ازدواج با اون دختر باشن بلکه تحت فشار می‌زارم تا جداشون حنن و پسر هم که وابسته یا از رو تهدید یا فشار  بیخیال میشه.

بیخیال شو خودت حروم نکن بریز بیرون و زندگی جدید شروع کن عاقل باش

عشق  وقتی ارزش داره که طرفتو هزاره خم به ابروت بیاد و پشتت باشه تحت هر شرایطی

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم