2777
2789

خانوما بخاطر یه موضوع احمقانه کاملا بهم ریختم از یه کانال خرید کردم دوهفته است هی امروز و فردا میکنه که بسته ام میاد ... جان بچه اش رو هم قسم خورده که دزد نیس ... ولی من سراین موضوع ضعف اعصاب گرفتم دیگه گریه ام دراومده با بچه کوچیکم که نمیتونم برم شکایت و دادسرا میشه یه صلوات مهمونم  کنین .... خیلی داغونم احساس حماقت میکنم بحث پولش یه طرف بحث اعصابم که داغون شد سراین موضوع 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم کاناله حداقل اسمشو بگو دیگه کسی خرید نکنه انشالله شمام به ارامش میرسی

من بازم میگم شاید قصور از پسته و تا فردا میخوام بهش مهلت بدم اگه تا فرداهم نرسید اسمشو تو همین تاپیک میگم .... کانال لباس زیر و لباس خوابه

مگه چقدر هزینه کردی؟ ناراحت نباشبعضی خریدهای اینترنتی تا ب دست ادن برسه ضعف اعصاب میگیره ادم

۱۰۰ تومن

عزیزم صلوات میفرستم برات ولی این اعصاب خوردی ارزش نداره که خودتو اذیت کنی حالا یا میاره یا نمیاره زندگیو به خودت زهر میکنی که چی 

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)