اینا واقعی هستند.؟ تاپیک زده من برای شوهرم خونه و ماشین خریدم ...آخه چرا ما زنا باید برای شوهرمون خونه ماشین بخریم مگه وظیفه مرد تامین مخارج نیست ؟ من خودم داشته باشم کمک میکنم اما همیشه تامین کننده اصلی را شوهرم میدونم یعنی کار ما اشتباه ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من فقط تو واقعیت یه مورد دیدم خانم آرایشگاه داشت دو واحد خونه خریده بود با کلی جون کندن و وام گرفته بود که بیشترشو خودش پرداخت کرد شوهرش کارگر بود. تهش پدرشوهرش دخالت کرد گفت خونه باید به نام مرد باشه نه زن حاضر بود به نام شوهرشم باشه ها ولی حداقل یکیش میکفت باید حق من باشه
سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…
راستش متاسفم برای خانم هایی که تا این حد خودشون را حقیر میکنند و مردها رو پررو و متوقع
ببین انتخاب خودشون بود دیگه چون پسره کم سن بود زنه سن بالا دیگه خب میخاستی پسره چکار کنه خودش گفته من خونه دارم ماشین دارم بیا منو بگیر پسره هم فقیر که بخاطر همین ماشینه اومده ابنو گرفته خب پسره هم خونه ک داره ماشینم زیر پاشه غذایی هم میخوره مسله جنسی هم حله براش زنه هم حتما گفته حالا من حقوقی میگیرم به اونم میدم میخوره از تنهایی درمیام یه بچه هم گیرم بیاد خوبه
منم نمیگم کمک مالی نکنیم ...اما منظورم اینه اگه قرار باشه تمام مسئولیت مالی به عهده زن باشه این چه ا ...
من پدرم قبل ازدواج برام ماشین و خونه گرفته بودن ولی ازدواج کردم همه رو گذاشتم و اومدم ماشین فروخته شد ولی خونه همچنان هست و البته شهر محل زندگیم نیست هیچ وقت همسرم توقعی نداشته که بریم اونجا زندگی یا بفروشم با اینکه مستاجر هستیم
استقلال داره کاملا
هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
اونا هم هستن 😅😅۸۵ میلیون جمعیت داره این کشور دیگه ...هم پسرایی هستن که دنبال زن و پدر زن پولدار بو ...
البته من یه موردش تو واقعیت دیدم
برادر شوهرم زن دوم صیغه کرده چند ساله بعد زنه پولدار بالا شهر تهران میشینه اومده زن دوم این شده که هم بیکاره هم معتاد ..الآنم جاریم ول کرده رفته این اومده جاش انقدم عاشقشه