2777
2789
عنوان

نامزدی که اصلا درک نداره

241 بازدید | 25 پست

خانواده هامون درجریانن‌ ولی هنوز رسمی نیست بخاطر ی سری مشکلات(نپرسید لطفا)

یکساله باهمیم.

خیلی کم توجه و محبت میکنه خیلی کم بیشتر موقع ها خودم یجوری به روش میارم بلکه یاد بگیره

اصلا انگار براش اهمیت ندارم انگار مهم نیستم براش 

پریود میشم دلم میخواد در حد ی ساعت پیشم باشه نمیاد اصلا درک نمیکنه و هرماه سر همین بحثمونه آخرشم قهر میکنه که من برم نازشو بکشم 

تا بهش بگمم میگه خودم حالم خوب نیست ولی اینقدر دروغ گفته دیگه باور نمیکنم

-این کاربری واگذار شده به من..ترانه ام🫂🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این داره با رفتارهاش میگه تو براش مهم نیستی...الان اگه بی خیالش نشی بعدا ممکنه پشیمون بشی که چرا وقتتو براش هدر دادی....پسری که دوستت داشته باشه رفتارهاش از اول درسته...لازم نیست دوست داشتنو یادش بدی

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

جداشو

هوففف

چی بهش بگم اخه؟

الانم جواب پیام هامو نداد

کل این یکسال رو من تلاش کردم بهش بفهمونممم توضیح دادم درست صحبت کردم ولی حتی بحث کردم ولی بازم درست نشد فایده نداشت 

اکثر مردا همینن

بعضی هاشونم که بلد نیستن

واینکه توتایم پریود حساسیت ما خانوما به شدت زیاد میشه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

چند سالتونهبنظرم ببشتر بهش فکر کن بحث یه عمر زندگیه

خستم کرده

تا اعتراض میکنم یا ی چیزیم بهش میگم میگه که نه اینطوری نیست من میخوامت و از این حرفا

ببین این داره با رفتارهاش میگه تو براش مهم نیستی...الان اگه بی خیالش نشی بعدا ممکنه پشیمون بشی که چر ...

دقیقا کاملا درسته حرفاتون

هم دوسش دارم هم واقعا دارم عذاب میکشم

نازشو نکشوقتی میگه حالم خوب نیستبگوش چی شدهنکنه توهم پریودی ؟؟شاید بخاطر مشکلات ناراحتهببین تو دلش چ ...

ببین خب ی بار حالش بد باشه دوبار حالش بد باشه اصلا ۱۰ بار حالش بد باشه

هرررماه که من پریود میشم اینم حالش بد میشه یا کار داره حالا چرا

چون یا نیاد پیشم 

محبت و عاطفه هم خب انگار زورش میاد

هوفففچی بهش بگم اخه؟الانم جواب پیام هامو ندادکل این یکسال رو من تلاش کردم بهش بفهمونممم توضیح دادم د ...

نامزدت چقدر شبیه شوهر منه🤧🤕

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم