2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم رو اعصابمه

215 بازدید | 14 پست

سلام 

میشه لطفا راهنماییم کنید 

من مدتیه نامزد کردم که یک خواهری داره که از من ۳ سال کوچیک تره ، خیلی وقتا بابت وجودش اذیت میشم یه جوری رفتار میکنه که انگار نامزدم منو نمیبینه خواهرشو میبینه دائم بهم میگه داداش خیلی ناز منو میکشه خیلی رو من حساسه هر کاری من بگم همون کارو میکنه همه چی رو گوش میده و حس بدی بهم میده 

یه کاری کرده که الان نامزدم هر چی برای من میخره برای اونم باید بخره و این آزارم میده من دوست دارم چیزایی که برای منه مخصوص من باشه نه اینکه برای یکی دیگه هم بخره 

نامزدم خیلی منو دوست داره و عاشقمه و ارتباط خوبی داریم ولی این کارای خواهرش خیلی برام آزار دهندست 

چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم مشخصه بسیار بی تجربه هستی بهترین واکنش به این رفتارها بی توجهی کامل است به مرور کنترل همه چیز ...

اون طوری نامزدم فکر نمیکنه من از این شرایط راضی ام ؟ 

واقعا دوست ندارم خواهرش این وسط ارتباط قشنگی که داریمو خراب کنه متاسفانه مجردم هست و درکی نمیکنه

اون طوری نامزدم فکر نمیکنه من از این شرایط راضی ام ؟ واقعا دوست ندارم خواهرش این وسط ارتباط قشنگی که ...

اینو بدون الان هر چی بگی به ضرر خودته

نرم و آهسته باید پیش بری 

هنوز مشکل روابط نامحدودی که دارن رو حل نکردی ، تازه میخوای وارد بحث هدیه بشی !

واقعا روانیم کرده یه توقعی هایی از نامزدم داره که انگار شوهرشه نه برادرش از اوناست که باید داداشه دا ...

محل ندی کافیه

هنوز زوده ب نامزدت گله کنی

دقیقا اون قصدش اینه تو گله کتی پیش نامزدت

نامزدتم بگه هنوز چیزی نشده داره از خانوادم بد میگه

من قرن ها پیش تو را در بهشت گم کرده بودم رد عطرت را که دنبال کردم به دنیا آمدم💖✨

اینو بدون الان هر چی بگی به ضرر خودتهنرم و آهسته باید پیش بری هنوز مشکل روابط نامحدودی که دارن رو حل ...

کلا خواهرش به کوچک ترین چیزهایی که بین ماست حسودی میکنه حتی نامزدم با یه کلمه خاص صدام بزنه میگه چرا به من اینو نمیگی 

خواهرش فکر میکنه باید هر طور که با منه با اونم باشه و نامزدمم این وسط گیج میشه و خسته میشه گاهی از این رفتارا و من متوجه میشم

کلا خواهرش به کوچک ترین چیزهایی که بین ماست حسودی میکنه حتی نامزدم با یه کلمه خاص صدام بزنه میگه چرا ...

لبخند بزن و به شوهرت بگو انشالله ازدواج که بکنه خودش متوجه تفاوت رابطه خواهر و برادر با رابطه زن و شوهر میشه 

لبخند بزن و به شوهرت بگو انشالله ازدواج که بکنه خودش متوجه تفاوت رابطه خواهر و برادر با رابطه زن و ش ...

انشاالله ... امیدوارم یه روزی بفهمه با من چیکارا میکرده

ممنونم عزیزم🌹