2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بی بی چک دوتومنه حالا روش هایی هم هست مثلا روی وایتکس جیش کنی اگه کف کرد و دلستری شد نمیدونم بارداری یا نه و از این چیز ها ولی درصد خطاش بیشتر از بی بی چکه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

یه بی بی چک دوتومنه حالا روش هایی هم هست مثلا روی وایتکس جیش کنی اگه کف کرد و دلستری شد نمیدونم بارد ...

من تو این ۶ ماه انتظارم ۱۱۷ تا بی بی چک استفاده کردم و هر ماه از خون دادم همشونم منفی منفی منفی

من تو این ۶ ماه انتظارم ۱۱۷ تا بی بی چک استفاده کردم و هر ماه از خون دادم همشونم منفی منفی منفی

عزیزم شش ماه که چیزی نیست 

اگه جلوگیری طولانی داشتین طبیعیه

سعی کن آرامشت رو حفظ کنی و نگران نباشی 

ان شاء الله نتیجه میگیری

شما کارت رو بکن و بسپر به خدا تا بهترین رو برات رقم بزنه 

... 

عزیزم 😔😔😔ولی به خدا اونام درست نیست مامان من که میگه چشم ادم باردار پراب میشه برای همین زن های قدیمی میگفتن از چشم میفهمن یا روی سینه رگ ابی می افته به هر حال روزی که بی خیال بشی برات زمان به نفعت کار میکنه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

چند وقت اقدامی

اقدامی نیستم

کم کم میخواستیم به فکر بچه باشیم

فعلا شرایط مساعدی نداریم 

این ماه رابطه محافظت نشده داشتم

ولی نزدیک تخمک گذاری نبود خیالم راحت بود قرص نخوردم 

حالا نمیدونم باردارم یا نه

به قول شاعر 

گاهی گمان نمیکنی ولی میشود

گاهی نمی‌شود که نمی شود

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود... 

بسپر به خدا اون برات بهترین رو رقم میزنه

... 
شش ماه میشه ۶ تا بیبی چک... فوقش ۱۲ تا!! ۱۱۷ تا برای چی؟ به نظرم برو درباره سیکل قاعدگی زن و تخمک گ ...

عزیزم من خودم دندان پزشکم یعنی یه جورایی پزشکم و سوال نیست که از من بپرسی و نتونم جواب بدم، من همه چیز رو میدونم و مطالعه من در این زمینه از فوق تخصص زنان بیشتر اما خدااااااا نمیخواد من بچه دار شم

عزیزم من خودم دندان پزشکم یعنی یه جورایی پزشکم و سوال نیست که از من بپرسی و نتونم جواب بدم، من همه چ ...

طب سنتی رم امتحان کردی؟ 

سردی رحم تو چکاب های طب کلاسیک معلوم نمیشه اما طب سنتی چرا

با یه نسخه حتی ممکنه باردار شی

...