2777
2789
عنوان

تاپیک بغلی دیدم حس شیش صدا میکنن

57 بازدید | 5 پست

این چ کاریه خب ،یعنی یک نفر نشسته اونور گوشی راجب قیافه شوهر اینده و حس کراش و رشته قبولی دانشگاه تون فقط از روی اسم کاربری تون نظر میده و شمام قبول میکنید ؟؟

دیگه سیم کارت ندارم.بخاطر نی نی سایت سیم کارت جدید خریدم.خواهشا گزارش نزنید..اگه خواستید باهم در ارتباط باشیم هم آیدی تلگرامم @fal_hasti

من در مورد شخصیت کاربرا گفتم 

به حدی درست بود که میگفتند موکل داری ؟؟؟

جادوگری😂؟؟؟

تاپیکام موجوده 

اصلا خودم ریختم 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در مورد شخصیت کاربرا گفتم به حدی درست بود که میگفتند موکل داری ؟؟؟جادوگری😂؟؟؟تاپیکام موجوده اصلا ...

عشقم من کاری ب تو ندارم.بااونایی که میان میپرسن کار دارم🤣

انصافا انقد کارکردم قبلا تو همون تک و توک میشد که اتفاق نیوفته ولی تو نی نی سایت خیلی دیگ عجیبن

دیگه سیم کارت ندارم.بخاطر نی نی سایت سیم کارت جدید خریدم.خواهشا گزارش نزنید..اگه خواستید باهم در ارتباط باشیم هم آیدی تلگرامم @fal_hasti