2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عدسو بشوربزاربپذه بعدپيازوسرخ كن يه قاشق آردم توش بزن بريزتو عدس بزارچندتاقل بخوره بعدم بكوبش

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

عدس و پیاز داغ و تفت بده بعدش سیب زمینی کوچیک خرد کن بریز توش  اب بریز بپزه وقتی ک پخت با پشت قاشق سیب زمینی له کن یکمی هم رب بزن فلفل قرمز سیاه نمک اضافه کن خاموش کن وموقع سرو هم کمی گلپر بریز توش خیلی خوشمزه میشه. فلفل دلمه هم میتونی بریزی توش من اینجوری میپز م خیلی خوب میشه 

خدایا! ببخشید ما انقدر غر میزنیم ها   

اره خیلی خوشمزه میشه میازوباادویه سرخ کن بعدعدس وبریزبااب بپزه یکمم که نرم شدسیب زمینی نگینی بریزبزاربپزه البته من بهش کوفته قلقلی کوچیکم میریزم واشکنه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍
عدس و پیاز داغ و تفت بده بعدش سیب زمینی کوچیک خرد کن بریز توش  اب بریز بپزه وقتی ک پخت با پشت ق ...

سلام گلپر چه طعمیه میشه توضیح بدید ممنون

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍

من اینجوری دوست میکنم

اول روغن میریزم بعد پیاز و سیر سرخ میکنم ادویه جات میریزم رب میریزم بعد عدس ها رو در آخر هم آب میریزم یکی دو ساعت میپزم تا وقتی که آبش کم میشه غلیظ میشه رنگش هم سیاه میشه خیلی خوشمزه میشه 

خدایا شکرت ♡♡
من اینجوری دوست میکنم اول روغن میریزم بعد پیاز و سیر سرخ میکنم ادویه جات میریزم رب میریزم بعد عدس ه ...

عدس رو از قبل خیس می کنید؟؟؟ من که نمیکنم چون زود میپزه نفخ هم نداره

خانمها به این پیج اینستا سربزنید.مطالبش برای همسرداری و فرزندپروری مفیده      hamsardari1@