2777
2789
عنوان

بیاین از کارهای خواهرشوهرم و شوهرش بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 54 پست
من احساس میکنم خواهرشوهرم مجبوره /خواهرم میگه مرده مریصه جنسیه خخخخ

😐

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها بابای شوهر خواهرشوهرم ویلا داره شمال بعد جاریم یه بار رفته بود میگفت مادر اقا رضا برای همه پر ...

این بد نیست به نظرم....کلا تو گردشهای دسته جمعی آدم راحت نیست با یه مرد غریبه تو به مکان بخوابه....یا باید اتاق خواب جدا باشه...

البته من تونستم یه بار  یه کاری کنم اتاق خواب برای خودمون بشه؛رفته بودیم شهرستانشون ؛خواهرشوهرم گفت بیا با علی کناره پذیرایی بخواب من و اقا رضا تو اتاق؛منم گفتم تا صبح نمیتونم با روسری و استین بلند پیشه این همه نامحرم باشم شما با اقا رصا تو اتاق ما میریم تو اتاق ؛شوهرش فرمان داد بزار سارا راحت باشه و تو اتاق باشن

پسرم ❤❤😍😍😘😘

من و شوهرم رفتار معمولى با هم جلوى فاميل داريم ولى نمى دونم چرا بقيه چى ديدن كه مثلا تو مهمونى جمعيتى همش اصرار دارن ما پيش هم بشينيم همش جا رو دو نفره براى ما خالى مى كنن يا باغ و ويلا كه مى ريم يا مسافرت همش اتاق جدا رو به ما مى دن😂😂😂

١١ سال از ازدواجمون هم مى گذره🤔

پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.