2777
2789
عنوان

دخترایی ک دنبال مرد جذابن

130 بازدید | 14 پست

الان اگه طرف تصادف کنه ناکار باشه . یا اضافه وزن بگیره . ولش میکنید؟؟ فلسفه جذابیت در عشق چیه؟

من حتما باید به خودم برسم ک یکی عاشقم بشه؟

چه جالب

پوووول

پول همه رو جذاب و خوشکل میکنه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

اول جذابیت مهمه تا دختر جذب بشه

بعدشم چطور شما پسرا همش دنبال خوشگلی و خوش هیکلی هستید ما دخترا نباشیم؟؟

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوووولپول همه رو جذاب و خوشکل میکنه

منم همین فکرو میکردم ولی الان چندتا نمونه جلو چشمامه که فهمیدم اشتباهه 

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

تو به خودت رسیدگی می کنی برای خودت، من وقتی تنها هستم هم بهترین لباسو میپوشم باشگاهمم میرم، حالا اگه بعدا ازدواج کردم شوهرمم ازش لذت میبره، قیافه و ژنتیکم که دست ما نیست و زیبایی هم یک امر نسبیه

تو به خودت رسیدگی می کنی برای خودت، من وقتی تنها هستم هم بهترین لباسو میپوشم باشگاهمم میرم، حالا اگه ...

ولی خوب وقتی دختره بهم میگه رنگ جشاتو دوس ندارم !! به خاظر رنگ جشملم منو رد میکنه . این بده

ولی خوب وقتی دختره بهم میگه رنگ جشاتو دوس ندارم !! به خاظر رنگ جشملم منو رد میکنه . این بده

اینا بهانه است عزیزم ، باور نکن، وگرنه کسی که بخوادت با شپش هم می خوادت مثل سلینا گومز و بنی بلانکو

باید خدا روشکر کنی که همچین آدم سمی وارد زندگی ت نشده.. زندگی بچه بازی نیست. اینقد سختی و خوبی و بدی داره. 

اون دختری که همچین حرفی میزنه فقط قدش بلند شده  ولی هنوز یه بلوغ فکری نرسیده. خدا روشکر کن که بدبخت نشدی

منم همین فکرو میکردم ولی الان چندتا نمونه جلو چشمامه که فهمیدم اشتباهه

نه بابا پول همه چیزه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»