2777
2789
عنوان

کمکم کنید

148 بازدید | 20 پست

من یک زن ۲۴ ساله ام با یک پسر یک و نیم ساله شوهرم بهم خیانت میکنه و الان هم خونه نمیاد ماهی ۴ تومن میده بهم برای شیر و پوشک بچه با همین سبد کالا و اینا زندگی رو میچرخونم ، مشهدیم دنبال کار میگردم تا یکم پس انداز کنم خونه بگیرم جدا شم الانم خونه خواهر شوهر میشینم که هی میگن پاشو ازینجا بدیم اجاره شوهرم عین خیالش نیست و با اون زنه سرش گرم منم نمیخوامش از بی پولی خسته شدم خونمون هم پایین شهر و مهد برای بچه نوپا نداره اینجا بنظرتون چکار کنم ؟ کسی کاری میشناسه با بچه بتونم برم یا تو خونه کار کنم ؟ خودم شیرینی پزی بلدم ولی محل ما فقط دنبال جنس مفت هستن بارها تولید کردم ولی همینقدر نمیدن ک پول مواد اولیه ام در بیاد دست به هر کاری زدم ولی نمیشه ک نمیشه بنظرتون چکار کنم با یک بچه 

تا دو سالگی پسرتون صبر کنید 

بعد فرزندتون رو مهد کودک بفرستید

بعد شروع کنید به سرکار رفتن

من توصیه ام اینه یک مهارتی رو یاد بگیرید.

مثلا فتوشاپ یا کار حسابداری یا برنامه نویسی 

بی آب و تاب و توان،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهریه رو بزار اجراطلاقش بده برو خونه مادرت

مهریه ام عندالاستطاعه هست بابام خونه اشون راهم نمیده چند ماه یبار میرم چنان اخم و تخم میکنه ک نرفته جمع میکنم برمیگردم 

تا دو سالگی پسرتون صبر کنید بعد فرزندتون رو مهد کودک بفرستیدبعد شروع کنید به سرکار رفتنمن توصیه ام ا ...

هر مهد کودکی میرم میگ از ۳ سال پذیرش داریم ، من این کارایی ک گفتین بلد نیستم پولی هم ندارم یاد بگیرم سیستم هم ندارم 

شهرتون بیمارستان نداره؟ نمیتونی بری خدمات بیمارستان؟ خیلی از بیمارستانا مهدکودکم دارن

چرا مشهد بزرگه کلی بیمارستان هست ولی نمیدونستم مگ بیمارستان مهد داره؟؟ نشنیده بودم

هر مهد کودکی میرم میگ از ۳ سال پذیرش داریم ، من این کارایی ک گفتین بلد نیستم پولی هم ندارم یاد بگیرم ...

خب تا سه سالگی پسر تون صبر کنید 

تو این مدت که خونه هستید، کلاس های آنلاین شرکت کنید تا یک مهارتی رو یاد بگیرید.

مگه همسرتون ماهی چهار میلیون تومان بهتون نمیده؟

بی آب و تاب و توان،