سلام. بچه ها من چندروزه فکرم درگیره کسی هست که فقط باشنیدن صدای من از پشت گوشی ادعا کرد فرکانس زندگی من را خونده و... و اینکه میتونه بهم کمک کنه توی حفظ جان عزیزانم و تو ی ثروتمند شدن راسته این چیزا؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇
چون من اینکارو با جاسوس افزار و ویروس میتونم انجام بدم روی گوشی های بقیه و درصورتیکه گوشی طرف Back Door بخوره و یا جاسوس افزار روش نصب باشه این اتفاق میوفته...
هنوز هستن کسانی کاینقد ساده ان الان داره ب ریشت میخنده پشت تلفن 😕😕😕
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
من فقط برای کار باهاش تماس گرفته بودم نمیدونم اینا چی بود بهم گفت... بعدشم گفت یه دعای بد توی زندگیت هست و جان بچه هات در خطره و.... آخرشم گفت هزینه ای ازت نمیگیرم.... برای ثروت مند شدنم حاضره موکل برام بگیره😂