2777
2789

یکی از اقوام این مشکلو دارن و طرف با نوه و عروس و داماد سر پیری معرکه گیری کرده 

پیرزن بیچاره همش فشارش می‌ره بالا 

چجوری باید اطرافیان راهنمایی شود کنن راه حل چیه 

خیلی ناراحتم وضع خانم رو میبینم🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله متاسفانه .. پیرزن بیچاره نه میشه طلاق گرفت نه میشه زندگی کرد 🥲🥺

چرا نشه طلاق گرفت؟ 

از این که داخل اون زندگی بمونه و به قول شما فشار خون بره بالا و سلامتی اش به خطر بیفته خدایی نکرده که بهتره. 

بخصوص که الان اطرافیان همه می دونن مقصر کیه. 

بنابراین هیچ کس نمیاد خانم رو سرزنش کنه. 

چقد داغونی فقط ک میخای دنبال راهگار بگردی ک مرد خیانتکارو ب زندگی بیاری

طرف شصت سالشه خب نمی‌خواد طلاق بگیره چون بعد سی چهل سال زندگی هیچی به اسم خانم نیس مهریه هم کلا بیست تومن پول نقده 

چیکار میخواد کنه 

باید کسی که از راه بدر شده سر عقل بیاد حداقل خونه و زمینی به اسم خانم بزنه دلش قرص شه بعد بره هر غلطی میخواد بکنه 

همون پیرزن بیچاره میتونه بره مهریه بزاره اجرا و بعد هم طلاق بگیره بره با بچه ها و نوه ها خوش باشه.

چه مهریه ای کلا بیست تومنه هیچی هم به اسمش نیست 

حتی ارث پدریش  یه زمین بوده رو شوهرش گفته بزن به اسمم بیوفتم دنبال سندش و مسکونیش کنم الان زمینه هم به اسم مرده

چرا نشه طلاق گرفت؟ از این که داخل اون زندگی بمونه و به قول شما فشار خون بره بالا و سلامتی اش به خطر ...

خانم طلاق نمیگیره حتی میگیم بیا تهران پیش فامیلای یمدت بمون آروم بشی فکر کنیم اما میگه نه من بیام تهران برمیداره زنه رو شوهرم می‌بره خونم