2777
2789

من اهل مهمانی نیستم امروز رفتیم یجایی که تا تونستم خودم پ همسرم بهشون کمک کردیم چون وظع جالبی نداشتن . حالا اینا ب کنار اصلا ما فقط قصدمون خوبی بود بخدا تا برگشتیم خونه کولرمون ترکید و همه پس انداز  این ماه دادم تعمیر کار 

تعمیر کاره رفت بیرون شوهرم یهو سر تا پاش کهیرای بدی زد الان نه میاد بریم دکتر نه کهیراش کم شدن انگار سر تاپاش پوست کندن از بس اوضاعش بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خرافاتی هستید. ربط دادید چیز های نامربوط به هم، همینطور بی معنی و بی منطق. 

شانس و احتمال برای شما بی معناست؟ علت و معلول رو نمی تونید درک کنید؟ وات د هل. مگه میشه

کاربری دست ۷ نفره. ❕

حالا چشم زخم درسته هست ولی دیگه هر اتفاقی بیوفته که نمیشه گفت حتما چشم زخمه 

کولرتون مشکلش چی بوده ؟ شاید متوجه نشدید از قبل ایراد داشته یهو خودشو نشون داده 

کهیر هم شاید حساسیت به ماده غذایی خاصی چیزی پیدا کرده 

ترسیدم فکر کردم گفتی دور از جون فوت شده 

آدم میترسه نکنه کسی پشت سرمون بگه 

بخاطر فلانی بدبخت شدم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

حالا چشم زخم درسته هست ولی دیگه هر اتفاقی بیوفته که نمیشه گفت حتما چشم زخمه کولرتون مشکلش چی بوده ؟ ...

من اوضاع رو موشکافی نکردم نگفتم کولرمون دقیقا مثل کولر اون بنده خدا شد . من اصلا کار ب اون ندارم ولی وقتی دیدم شوهرم هم دقیقا مثل اون ب خارش بدنی و حتی بدتر افتاد دیگه بعدش بخودم اومدم چرا داره پیش میاد الان از نگرانی تاپیک زدم نه چیز دیگه 

شاید حساسیت داره

از اسنپ دکتر استفاده کن، با پزشک حرف بزن و علایمو بگو

هم دارو میده هم راهنماییت میکنه 

اینجور بهتره اگر راضی نمیشه بره دکتر 

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
تاپیک ششمم رو بخونبرای کهیر کمپرس سرد بذاربرید دکتر قرص و آمپول میده خوب میشه

میشه بپرسم نتیجه تلاش هات چیه ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

واسه کهیر قرص هیدروکسی زین بگیر از داروخونه بهش بده بخوره روزی سه بار .نباید داخل گرما بره .حنا و عرق کاسنی بزارید کل بدنش .خودش خوب میشه .ترنجبین و روغن زیتون و کاهو بدین زیاد بهش ،شربت آبلیمو خاکشیر ،نخارونخ جاشم می‌ره .منم یه بار چشم خوردم سر تا پام کهیر زد یکی بهم گفت پوست بدنت خیلی سفید و صاف و خوشگله 🤒روز بعدش کهیر زدم  جوری که همه جام زده بود