2777
2789
عنوان

ترو به هر کی میپرستید بخونید

164 بازدید | 21 پست

سلام خواهرا و برادرای عزیزم یه خواهش داشتم ازتون ترو جون عزیزتون ترو جون هر کی میپرستید برای خودم و خانوادم دعا کنید به مشکل خیلی بزرگی برخوردیم همین امشب مواجه شدیم باهاش ترو قرآن من کوچیکتونم از خدا بخاید برام معجزه کنه ی راهی پیدا بشه مشکلمون حل بشه بخدا بحث ابرو و زندگی ی خانوادس بچه کوچیک تو خونمون داره دیوونه میشه اینقدر مارو با این صحنه هایه دعوا دیده ترو خدا قسمتون میدم هر راهی که فکر میکنید مشکلمو حل میکنه انجام بدید دارم دیوونه میشم دست تنهام نمدونم باید چیکار کنم 

ایشالا خیر ببینید تو زندگیتون ده برابر دعاهایی که برام میکنید به خودتون بگرده بخدا جز التماس دعا از شما عزیزا هیچ راهی به ذهنم نرسید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیه ۲۶ و ۲۷ سوره آل عمران 

قل اللهم مالک ملک ....

بخون مرتب و حاجت بخواه و قبل حاجتت بسم الله و صلوات بخونید .

منم برات دعا کردم 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
خدا خیلی مهربونه من مطمعنم معجزه نزدیکه آرامش نزدیکه خدا کنارته

انشالله به خدا امید دارم 

و در کنارش دعاهای شما مهربونا خدا هیچکی رو توی شرایطم نزاره نمدونم تا صبح قراره چه اتفاقی بیوفته 😔😔😔

آیه ۲۶ و ۲۷ سوره آل عمران قل اللهم مالک ملک ....بخون مرتب و حاجت بخواه و قبل حاجتت بسم الله و صلوات ...

خیر ببینی الهی 

مرسی از محبتت چشم حتما میخونم 

از خدا برام معجزه بخاه که حال و شرایطم خیلی بده 😭