2777
2789
عنوان

وابستگی همسرم ب مادرش

63 بازدید | 2 پست

سلام من این مساله را خیلی وقته درگیرشم و نتونستم حل کنم. با مشاوره هم زیاد صحبت کردم و مشاورا گفتن باید از زبون غیر من بشنون یا از زبون مشاور یا از زبون خواهرش. ولی. بنا ب شرایطی ب خواهرش هم نمیتونم بگم کمکم کنه چون خواهرش تاوقتی خوبه خیلی خوبه وقتی بد میشه خیلی بد میشه. و مشاورا گفتن چون تو خیلی مستقل بودی این مساله برات همیشه چالش محسوب میشه تا وقتی ایشون حلش نکنن... و نمونه هایی از وابستگی شوهرم با جزییات حرف زدن با مامانشه و روزی دو سه بار حرف زدن باهاش و...ب نظرتون چیکار کنم؟

من سومین کاربریمه...عضو جدید نیستم.... ده سال پیش اولین ورودم بود.... بعدم دیگه همیشه کاربرخاموش بودم. متاهل و عاشق همسرم🤍🤍
خوب حرف بزنه چه مشکلی داره منم شوهرم خیلی حرف میزنه

با جزییات صحبت میکنه و مامانش میخواد ازش همه چیزا بدونه و دوس داره نظر بده... حتی توی انتخاب رشته بچم....همه چی....و این منا چندین ساله خیلیی اذیت میکنه چون خودم اینطور نیستم با این که از خانواده خودم دور هستم اما دوسه روز یک بار با مامانم حرف میزنم و از جزییات نمیگم....

من سومین کاربریمه...عضو جدید نیستم.... ده سال پیش اولین ورودم بود.... بعدم دیگه همیشه کاربرخاموش بودم. متاهل و عاشق همسرم🤍🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.