2777
2789
عنوان

من خیلی نامیدم

68 بازدید | 5 پست

استرس کل وجودمو گرفته ازدواج خوبی نداشتم طلاق گرفتم و متاسفانه خانواده خوبی هم ندارم خیلی آشفته م و نمیدونم چطوری خودمو روبه راه کنم وار نظر مالی هم شدیداً تحت فشارم کسی تجربه ای داره بتونه کمکم کنه

فقط اینکه تو میتونی، میتونی شرایط رو عوض کنی. فقط از روی تنهایی دوست پسر نگیر، بذار از آسیب‌هات یک سال حدالقل بگذره گلم. تو توانمندی و میتونی رشد کنی، همین الان هم کلی تجربه کسب کردی گلم

عزیزم طلاق گرفتی که گرفتی فدای سرت به جاش برای ازدواج مجددت با تجربه ترین.حالا از شنبه برو دنبال ی کار خوب که کمتر خونه باشی هی غصه الکی بخوری همه ی درآمدی داشته باشین به خدا هم توکل کن خودش بهترینارو برات رقم میزنه مطمئن باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اینکه تو میتونی، میتونی شرایط رو عوض کنی. فقط از روی تنهایی دوست پسر نگیر، بذار از آسیب‌هات یک س ...

وای خیلی حالم بده واسه یه خرج ساده کلی تحت فشارم زندگی مشترکم هم وحشتناک بود شوهرم اعتیاد داشت واقعا خیلی وقتا آرزوی مرگ میکنم

وای خیلی حالم بده واسه یه خرج ساده کلی تحت فشارم زندگی مشترکم هم وحشتناک بود شوهرم اعتیاد داشت واقعا ...

عزیزم حتما روزهای سختی داشتی، کمی با خودت باش و زخم‌ها رو التیام ببخش، و یه حرفه یاد بگیر عزیزم دستت توی جیبت باشه گلم

مرسی عزیزم واقعا خیلی شرایط سختیه

میدونم عزیزم شرایط زندگی همه باور کن سخته چه اون که مجرده چه متأهل چه کسایی که مطلقه هستند پس همه یجوریم با مشکلات متفاوت.فقط به جای غصه خوردن بلندشو آیندتو با توکل به خدا بساز.