2777
2789

فکم چون کوچیکه باعث شده بینیم بزرگ دیده شه 

چند جا خوندم پرتز هم انجام دادن راضی هستن 

نظرتون ژل بهتره یا پرتز 

نظر خودم اینه اول ژل بزنم ببینم بهم اومد بعد پرتز کنم 

خودم صورتم کشیدس میترسم انجام بدم کشیده تر بشه از اینطرفم اصلا فکم خیلی کوچیکه و ضایعه 

مثبت بین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم با یه سی سی جمع شه 😶‍🌫️واقعاا چطورر از چه لحاظ من درمورد کارایی زیبایی زیاد اطلاعات ندارم

یه سی سی خیلیییی ژله والا اونجور کم ب نظر میاد اسمش ولی ژل هس آب ک نیس غلطت خیلی بالایی داره

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

فک نکنم با یه سی سی جمع شه 😶‍🌫️واقعاا چطورر از چه لحاظ من درمورد کارایی زیبایی زیاد اطلاعات ندارم

تاپیک ژل لب منو ببین ص ۴ عکس گذاشتم با یه سیسی کلی تغییر کردم عیدم هرجا میرفتم میگفتن خوشگل شدی 

تاپیک ژل لب منو ببین ص ۴ عکس گذاشتم با یه سیسی کلی تغییر کردم عیدم هرجا میرفتم میگفتن خوشگل شدی

عزیزم تهرانم

شما مطبت تهران‌بود

اکه اره میشه شماره ی دکترتو بدید

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

عزیزم تهرانمشما مطبت تهران‌بوداکه اره میشه شماره ی دکترتو بدید

دکتر نبود 

یه خانمه تو سالن آرایشگری باهاش همکار بودم کارشو دیده بودم استوریشو دیدم تخفیف گذاشته بود دلو زدم به دریا رفتم اخه هیچ عملی ندارم اولیش بود یکم استرس داشتم که خدارو شکر راضی بودم

حومه تهرانم اکه میخایی آدرس بدم برو بزن یا شمارشو یا پیجشو بدم