2777
2789

باهاش خوب رفتار میکنم خودشو میگیره محل نمیده

سیزده بدر با خانوادش واقعا اون روزو برام خراب کرد میدونست مقصره چنتا چوسی عاشقانه اومد خرم کرد ک دعواش نکنم

یه شالی دیدم گفتم من ازاینا دوسدارم برام بخر گفت براچیته نخرید ناراحت شدم گفتم یعنی ارزش اون شالو نداشتم برات گفت بسه شروع نکن رید تو اون روزم

امروز ظهر خونه عمم بعد سال دعوتیم بعد اون گفت پسرخاله من زودتر گفته باید بریم اونجا حوصله دعوا نداشتیم گفتم برو خونع پسر خالت من میرم خونه عمم با بابام اینا

یه پیام یا زنگی نزد بینم مرده ام یا زنده باهاش حرف میزنم درد دل میکنم نگاه گوشی میکنه ادم حسابم نمیکنه خانوادش طبقه پایینمونن بخاطر دوست داشتن این اونارو تحمل کردم اسایش ندارم روانم خرابه بش میگم ازاینجا بریم میگه جام خوبه نمیرم

هرچی میخام مث زنای دیگه بهش بد کنم محلش ندم ادم حسابش نکنم نمیتونم

دارم خودمو نابود میکنم هرکی میبینم میگه چقد لاغر شدی نمیدونن زندگیم چقد نکبته

از ناراحتی خواب ندارم متاهلم ولی تنها و بدبختم

چون انتخاب خودم بوده هیچی ب خانوادم نمیگم میریزم تو خودم اما تا کی

عزیزم چقدر سخته اما زیادمحبت نکن بیخیال باش بهش محلش نذار درست میشه تضمینی 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بس کنیم این مهمون بازی رو

بحثم این نیستا

ولی نمیکشم من تو هیچی اولویتش نیستم کاش خودکشی گناه نبود حاضر نیستم یک روز دیگه زنده بمونم ازاین جهنم ک برا خودم ساختم

خب یک شال نخرید قهر کردی؟؟

مهمونی وقتی هرکسی زودتر دعوت کرده خب باید برید 

اونم دوتایی نه جدا جدا 

مگه مجردی که جدا جدا برید؟؟؟

این یک قانون کلی وقتی یکی مهمونی دعوت می‌کنه بعدش یکی دیگه دعوت می‌کنه آدم می‌ره جای اولی

نباید جداگانه میرفتین  حتی اگه خوشت هم نیاد بهتر بود باهاش میرفتی اطرافیان نگن ما رو به زنش ترجیح میده  ولی اونطور که گفتی با زبون خوش میتونی خودتو لوس کنی حرفت رو به کرسی بنشونی 

میشه دلبرانه بنگری...!؟

یه مدت ادم حسابش نکن خودش میاد سمتت

ذات کردا همینه هرچقدر بیشتر بهشون توجه میکنی 

بیشتر توجه نمیکنن 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت    در انتظار نی نی  

بحثم این نیستاولی نمیکشم من تو هیچی اولویتش نیستم کاش خودکشی گناه نبود حاضر نیستم یک روز دیگه زنده ب ...

چقدر ضعیفی بیخیال . راستی یه پس انداز مخفی کوچولو برا روز مبادا جمع کن . یه دفعه چیزی دلت خواست بخر بگو مامانم خرید