2777
2789
عنوان

نگرانی بعد از فوت همسر

1435 بازدید | 26 پست

همسرم ۹ ماهه فوت شده و من ماه نهم بارداری بودم یک دختر کلاس اول دارم خیلی سخته تجربه خیلی ها رو میخونم ولی وقتی دل دخترم برا باباش تنگ میشه خیلی ناراحت میشم شوهرم خیلی عادی صبح رفت سر کار و شب برنگشت،وقتی خواهرام و برادرام رو میبینم که کنار همسرشون هستن عجیب ناراحت میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی الاهی درکت میکنم گلم منم مادرم فوت شده همین حس روبه بقیه دارم بعد عذاب وجدان میگیرم میگم حتما آدم بدی شدم نمی‌دونم چرا باشادی دیگران جدیدا ناراحت میشم

برای شادی روح مادرم یه صلوات میفرستین 

خدا به دلتون آرامش و کمکتون کنه 💔واقعا مسئولیت سنگینی رو دوشته ولی مسلما تو خیلی قوی و محکمی 🧡

آخه ما خیلی زندگی آرام و خوبی داشتیم همه چیز داشت خوب پیش می‌رفت ولی خدا نخواست

آخه ما خیلی زندگی آرام و خوبی داشتیم همه چیز داشت خوب پیش می‌رفت ولی خدا نخواست

قربون خدا برم، هیچوقت حکمتشو درک نکردم 💔

ان شاالله روح همسرت در آرامش باشه، مطمئن باش از اون بالا حواسش بهتون هست 

منم وقتی شوهرم مامان مامان میگه ب مادرش اذیت میشم..

چه کنیم خدااااا چجوری آروم بشیم من هرچقدر به خودم دلداری میدم زندگی همینه ولی باز دلم داره میترکه شما چند وقته مادرتون روازدست دادین؟؟

برای شادی روح مادرم یه صلوات میفرستین 

چه کنیم خدااااا چجوری آروم بشیم من هرچقدر به خودم دلداری میدم زندگی همینه ولی باز دلم داره میترکه شم ...

من هشت سال تمام شده ولی فرقی با روز اول ندارم..دو سال کمتر میرم سر خاک چون بچه دار شدم..در واقع شوهرم نمیبره خودش می‌ره من ناراحت میشم آخه دختر خود آدم ی چی دیگه ای اصلا من می‌خوام زاری کنم براش از این راه دور نمیچسبه ب وجودم..سرخاک چیز دیگه ای آرامش دیگه ای

آره ۳۷ سالشون بود و من ۳۵ سال پسرم ۲۶ روز بعد از فوت شوهرم به دنیا اومد به تنهایی رفتم بیمارستان زای ...

وای فاجعه است..نه اعصابی داشتی نه همدمی..خدا بهترینها رو برات رقم بزنه عزیزم...

زندگیا سخت شده مردها زیر بار اقتصاد بد کمر خم میکنم...

پسرت بهونه باباشو میگیره الان؟

وای فاجعه است..نه اعصابی داشتی نه همدمی..خدا بهترینها رو برات رقم بزنه عزیزم...زندگیا سخت شده مردها ...

پسرم اصلا پدرشو ندید بعد از فوت پدر به دنیا اومد ولی دخترم کلاس اول هست یه وقتها خیلی ناراحت میشه