2777
2789
عنوان

مادرم تنهاست یه لحظه بیاید

198 بازدید | 16 پست

سلام خانما خوبید من باردارم‌شهر غریب هستم الان اومدیم شهر خودمون و مادرمم‌رفته خونه خودش از پدرم جدا شده و من تنها بچه اش هستم برای زایمانم میخوام ببرمش پیش خودم قبل اونم‌برام سیسمونی‌اورد ۲۰‌روز پیش هم بودیم تا اومدیم ..حالا امروز میگفت میخوام بیام شهر تو برم سرکار شباهم بیام خونه تو بخوابم بخدا من راضیم همش با مامانم باشم اما میترسم شوهرم ناراضی باشه و به روش نیاره لطفا قضاوت نکنید اما نمیتونم به مامانمم بگم نیاد همش احساس میکنم اگه بیاد زندگیم سرد میشه نمیدونم

به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم اجازه نمیده میگه مادرو پدرش ازش دورن خداینکرده خونه اس گازش اومد و باز موند بعد جواب مادرشو چی ...

مادر پدر کی؟ یعنی پدربزرگت؟ مگه مامانت بچه ست؟ 

مادرشوهر منم از یه شهر دیگه رفته شهر دخترش که بچه شو نگه داره. چون سر کار میره. یه خونه گرفته روزا میره بجه رو نگه میداره شبا میره خونه خودش

برای زایمانت هم تعارف نکن بیاد پاش باز نکن. یا یهو بگو فلانی اومد خونم دو سه شب موند بی فرهنگ نمیدون ...

دلم نمیاد اینجوری بهش بگم زیاد زحمتمو کشیده بابام بی مسئولیت بود مامانم جهیزیمو داد سیسمونی خرید میادم خونم کلی خرید میکنه اینا به کنار اصلا دوست ندارم ناراحت ببینمش 

مادرشوهر پدرشوهر منم جدا شدن همون اول خواهرشوهرم خونشو فروخت مادرشم پول مهرشو گرفت یک خونه ی 2طبقه ب ...

خوشبحالشون من‌ نمیدونم چرا انقدر زندگیم سخته از اونورم برادرشوهرم اومده مونده خونم یعنی هفته میاد میره من با شوهرم رابطه ندارم حالا میگم برادرشوهرم خونه میگیره میره ولی مامانم و دلم نمیاد 

خوشبحالشون من‌ نمیدونم چرا انقدر زندگیم سخته از اونورم برادرشوهرم اومده مونده خونم یعنی هفته میاد می ...

اره شوهر خواهرشوهرم مادر نداره از بچگی با زن بابا بزرگ شده خودشو برای مادرشوهرم حسابی لوس میکنه یکی از دلایل طلاق مادرشوهر پدرشوهرم پشتیبانی همین شوهر خواهرشوهرم از مادرشوهرم بود. همه جا میبرتش دیشبم رفتن با هم مسافرت. مادرشوهرم از اینایی هست که همش اویزونه حالیش نیست شاید یکی نخواد باهش همسفر بشه همین دامادش که خیلی دوستش داره یکبار عصبانی شده بود ما برنامه ریختیم بریم کربلا مادرتون هم میخواد بیاد اصلا خجالتم نمیکشه این زن اینا 10بار برن سفر هر ده بار و میره حتی میرن خونه فامیلهای دامادش خجالت نمیکشه میره فقط شانسی که داره داماده عاشقش وگرنه هرکس دیگه بود تا حالا خواهرشوهرم و طلاق داده بوپ

سلام

با همسرت صحبت کن  مادرت بیاد 

مادرت نمیاد که بین شما دوتا بخوابه که

با همسرت صحبت من نظرش جویا شو

همسرت مهمتره ولی مادرتم نباید بی‌تفاوت باشی بهش

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم