2777
2789

چیکار کردین؟

صفرتاصد تلاش هاتون همشون تک تکشون 

وقتی فهمیدین بیخودی این همه استرس کشیدین 

بیخودی اون همه تلاش کردین 

همه چی دروغ بوده 

همه زحمتات نابود شده و دود شده و رفته تو هوا 

چیکار کردی؟

اگه تجربه کردی و با جون ودل میفهمی من به من بگو چیکار کنم 

من الان از زندگی هیچییی نمی‌فهمم 

خدایا دوست دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدتی تو شوک بودم،راجب این موضوع با اطرافیان و مشاور صحبت کردم و در نهایت به پذیرش رسیدم و واقعیت رو پذیرفتم

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...

متاهلم با دوتا بچه . شوهرم گوه تر از اونی بود ک فکرشو میکردم . با زور باهاش ازدواج کردم ولی سعی کردم قبول کنم سرنوشت رو . با رفتاراش گند زد. ب همه چی . الانم خیال میکنم مرده . نیست . با بچه هام خوشم . چند وقت دیگه میرم سرکار پول درمیارم با بچه هام خوش میگذرونم . اونم خیال میکنم از اول نبوده . 

🖤

من بعد از تلاشای بیهوده م فهمیدم؛ ۱.برکتی که خدا میده مهمه نه حرصی که میزنم ۲. دو دو تا همیشه چهارتا نمیشه هرموقع آرامشم رو اولویت قرار دادم دو دوتای من پنج تا شد و برعکس ۳. یادگرفتم کجای زندگی اشتباه کردم که این شد نتیجه ش ۴. تلاش معمولی و پیوسته بهتر از تلاش دوپینگی و پدر دربیار نتیجه میده و گاهی معمولی بودن بد هم نیست

من فکر کنم اول دبیرستان بودم با کلی بدبختی و کار کردن یواشکی یه گوشی سامسونگ از اون کشویی ها رنگ آلبالویی گرفتم با یه خط همراه اول این که میگم کلی طول کشید تا بتونم بگیرم ها با یه همکلاسیم دعوام شد یه کاری که خودش کرده بود انداخته بود گرون منه ننه مرده هیچی دیگه خونواده طرف به جای اون اومدن دم خونه من و دعوا و کتک کاری راه انداختن این وسط گوشیم شکست یعنی قلب منم شکست باهاش اصلا انگار له شدم هنوزم تو خاطرمه

خب نفر دوم شدن اونم سره 2صدم ثانیه برام واقعا گرون تموم شد ولی فکر نکنم چیزیو از دست داده باشم تو این مورد اما

الان دارم کل اسکیت رو از دست میدم

فقط هم بخاطر درسا

اونهمه تلاش برای مسابقات برای یه مدرسه میره رو هوا بخاطر 4تا امتحان کوفتی 

توضیحش طولانیه توی دوتا تاپیک قبلم گفتم

منم همین طورمفقط روزمره میگذرونم

خیلی سخته زندگی برام خیلییی 

نمیدونم چطوری توصیف کنم 

شده شب هایی که بگی خدایا پس کی صبح میشه 

ولی بازم صبح شده و گفتی بالاخره صبح شد 

من تو اون شب تاریکم سال هاست که هیچ وقت صبح نمیشه 

خدایا دوست دارم
ذره ای توان ندارم حتی یه ذره

اگه مجبور باشی همه کاری میکنی شاید به اون مرحله که حس کنی هیچ راه دیگه ای نداری نرسیدی

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

خیلی سخته زندگی برام خیلییی نمیدونم چطوری توصیف کنم شده شب هایی که بگی خدایا پس کی صبح میشه ولی بازم ...

مشکلت با شوهرت؟

صبر کن به این فک کن تهش مرگ هست.یاد مرگ خیلی چیزا ازت دور میکنه