سلام میشه از بین این شش تا متخصص آلرژی تو مرکز طبی بگین کدومشون بهترن میخوام پسرمو ببرم ممنون میشم اگه اطلاع دارین بگین البته فعلا برای دکتر قره گزلو نوبت گرفتم ولی میخوام بدونم هرکدوم بهتره ببرم پیش همون 😊
من اسم هیچکدوم نشنیدم جز قره گوز لو اونم راضی نبودن از دکار زندیه و موحدی بیشتریا راضین اگر مشکل و الرژی گوارشی داره ببر گوارش
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
من اسم هیچکدوم نشنیدم جز قره گوز لو اونم راضی نبودن از دکار زندیه و موحدی بیشتریا راضین اگر مشکل و ا ...
مشکل پوستی داره پیش هردکتری میبریم دارو میده اگزماش خوب میشه دوباره بعد یه مدت شروع میشه گفتم یه الرژی هم ببرم ببینم چی میشه پس پیش موحدی میبرم مرسی عزیزم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشکل پوستی داره پیش هردکتری میبریم دارو میده اگزماش خوب میشه دوباره بعد یه مدت شروع میشه گفتم یه الر ...
خواهش میکنم گلم موحدی اگر که نامه از پزشک اطفالش ببرین زودتر نوبت میده و اینکه اول باید ببینین به چی الرژی داره حذفش کنین بهتر میشه
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا