2777
2789
عنوان

هدفش چی میتونه باشه به نظرتون

70 بازدید | 7 پست

دوستان سلام . اول بگم خواهش میکنم قضاوت و توهین نکنید .

من متاهلم و دو تا بچه دارم و برای یه کار ملکی پارسال با بچه ها و همسرم رفتم املاک . شاید دو سه دقیقه کارمون طول کشید و چون کار من بود شماره من رو به املاک دادیم اومدیم بیرون . نه ظاهرم بد و نامناسب بود نه رفتارم . بعدش یه مشاورشون که خیلی هم از من کوچکتره اول پیام داد واسه اموزش ارز دیجیتال کانال داشت منم چون علاقه دارم یاد بگیرم وارد شدم . خیلی معمولی . تو کارش بچه پررو بود و سرزبون دار و حاضر جواب و زرنگ . دو سه بار تلفنی صابونش به تنم خورد اما اهمیت ندادم . بعد اون پیام واسه ترید اون دیگه ول نمیکنه هر چی بلاکش میکنم از شماره دیگه پیام میده و دست برنمیداره . میگه فقط میخوام چت کنم منم گفتم مگه چت کار کمیه؟ همین که رو زن شوهردار دست میگذاری مشخصه چه جور آدمی هستی. اهل فحش دادن و تهدید نیستم یعنی خودم اذیت میشم . گفتم بیشتر ادامه بده شمارشو به برادرم میدم از خجالتش دربیاد . دفعه آخر انقدر التماس کرد که بلاک نکنم تعجب کردم انگار یه نفر دیگس ! میگه فقط چت ... خواهش میکنم ... گفت شماره کارت بدین عیدی بریزم .. مردک !!! بعد میگه ماهی 15 تومان واستون میریزم دارید وقت میگذارید فقط چت کنیم ! گفتم به قیافه من میخوره پول لازم باشم ؟ من متاهلم ... متعهدم . دیگه جواب ندادم . البته فکر نکنید میخواد مدرک ازم بگیره جلوی شوهرم . اون پلتفرم امکان اسکرین و نگه داشتن چت ها رو واسه دو طرف نداره 

بهترین کار همون بلاک کردنه ❤️ اذیت کرد بگو برادرت از خجالتش در بیاد 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا از اول باید به همسرت میگفتی مزاحمت شدهو جواب پیامهاشو نمیدادی حتی یک کلمهالان همسرت بفهمه نمیگه ...

شوهرم ذهنش خراب میشد و ممکن بود حساس بشه.اگه لازم شه میگم تازه مزاحمم شده هیچوقت دیر نیست

رابطه میخواد ؟ آخه اولش آدم به اووون زرنگی پیشنهاد همچین پولی بده ؟ اونم وقتی تو خیابون پر کیسه که ب ...

برای شما الان این مهمه؟

مهم اینه مزاحمت شده و ممکنه خدای نکرده زندگیتو خراب کنه کاری کنه اعتماد شوهرتو خراب کنه...

باید جلوشو بگیری اگه جواب بدی هی بگی وای پیام نده و من متاهلم اون بیشتر تلاش میکنه چون آدم خرابیه...

به داداشی پدری بگو

☔️⛈️🌈

برام سوال پیش اومد و جوابی براش پیدا نکردم . این بود مزاحم شما شدم !!! خط اول تاپیکمو لطفا بخون بعد منو زیر سوال ببر.

به برادرم گفتم گفت شمارشو بده من میدونم چکار کنم .