دوستان سلام . اول بگم خواهش میکنم قضاوت و توهین نکنید .
من متاهلم و دو تا بچه دارم و برای یه کار ملکی پارسال با بچه ها و همسرم رفتم املاک . شاید دو سه دقیقه کارمون طول کشید و چون کار من بود شماره من رو به املاک دادیم اومدیم بیرون . نه ظاهرم بد و نامناسب بود نه رفتارم . بعدش یه مشاورشون که خیلی هم از من کوچکتره اول پیام داد واسه اموزش ارز دیجیتال کانال داشت منم چون علاقه دارم یاد بگیرم وارد شدم . خیلی معمولی . تو کارش بچه پررو بود و سرزبون دار و حاضر جواب و زرنگ . دو سه بار تلفنی صابونش به تنم خورد اما اهمیت ندادم . بعد اون پیام واسه ترید اون دیگه ول نمیکنه هر چی بلاکش میکنم از شماره دیگه پیام میده و دست برنمیداره . میگه فقط میخوام چت کنم منم گفتم مگه چت کار کمیه؟ همین که رو زن شوهردار دست میگذاری مشخصه چه جور آدمی هستی. اهل فحش دادن و تهدید نیستم یعنی خودم اذیت میشم . گفتم بیشتر ادامه بده شمارشو به برادرم میدم از خجالتش دربیاد . دفعه آخر انقدر التماس کرد که بلاک نکنم تعجب کردم انگار یه نفر دیگس ! میگه فقط چت ... خواهش میکنم ... گفت شماره کارت بدین عیدی بریزم .. مردک !!! بعد میگه ماهی 15 تومان واستون میریزم دارید وقت میگذارید فقط چت کنیم ! گفتم به قیافه من میخوره پول لازم باشم ؟ من متاهلم ... متعهدم . دیگه جواب ندادم . البته فکر نکنید میخواد مدرک ازم بگیره جلوی شوهرم . اون پلتفرم امکان اسکرین و نگه داشتن چت ها رو واسه دو طرف نداره